Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 лютого 2021, 16:01
2187
0

Лестер – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 24-го туру Прем'єр-ліги

| Оновлено 13 лютого 2021, 16:01
2187
0
Лестер – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 24-го туру Прем'єр-ліги Англії «Лестер» – «Ліверпуль»:

«У десяти попередніх іграх «Лестер» 7 разів переміг, двічі зіграв внічию і лише раз поступився «Лідсу» (1:3). Їх лідери Варді, Тілеманс, Ндіді, Ундер, Іхеаначо, Меддісон і компанія виглядають дуже добре і організовано. В рамках Кубка Англії «Лестер» пройшов дуже непростий організований «Брайтон» (1:0).

Але «Лестеру» грати з розлюченим «Ліверпулем». У 9 іграх 2021 року біля «мерсисайдців» 5 поразок, 1 нічия і 3 перемоги. Але треба бути об'єктивними: «Ліверпуль» не по грі поступився «Ман Сіті» (1:4). Після поєдинку з «городянами» Юрген Клопп сказав, що він помітив у грі своєї команди позитивні нотки. Я їх теж помітив. По-перше, вся група атаки грала добре. Їх вже непогано обслуговували. «Ліверпуль» не поступався ні в чому, просто він допустив невластиві йому помилки.

Я не заздрю «Лестеру». «Ліверпуль» їх обіграє. Третій «Лестер» зараз випереджає четвертий «Ліверпуль» на три очки. Чинний чемпіон АПЛ не може собі дозволити не потрапити в Лігу чемпіонів. Вони будуть боротися і не заспокояться, знаючи Клоппа, який максималіст у всьому. Він розкочегарить «Ліверпуль».

«Лестеру» в цьому матчі доведеться дуже складно, і Брендан Роджерс це розуміє, і він на поєдинок проти «Ліверпуля» готує свій план гри, щільний, в'язкий, контактний. У них є свої плани. Але, я думаю, «Ліверпуль» третій матч поспіль не програє. Це сто відсотків! Думаю, «мерсисайдці» переможуть і наздоженуть «Лестер», – вважає Грозний.

Матч «Лестер» – «Ліверпуль» відбудеться 13 лютого. Початок зустрічі – о 14:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.