Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 13 лютого 2021, 17:27
1098
0

Гранада – Атлетіко. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії

Можливість здобути перемогу за рахунок складного календаря у суперників

| Оновлено 13 лютого 2021, 17:27
1098
0
Гранада – Атлетіко. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

Поточний лідер іспанської першості в рамках 23-го туру пройде крізь непросте випробування виїзним протистоянням проти «Гранади», яка в цьому сезоні створювала вдосталь проблем багатьом своїм суперникам, проте саме в матчі проти мадридського «Атлетіко» зазнала своєї найбільшої поразки.

«Гранада»

Про поточну форму команди Дієго Мартінеса красномовно говорять результати останніх матчів з її участю – бойовій нічиї проти «Леванте» (2:2) передувала дивовижна дуель проти каталонської «Барселони» в чвертьфіналі Кубка Іспанії, що завершилася в додатковий час перемогою «блаугранас» (5:3). Загалом, «насріди» досить комфортно почувають себе поблизу потенційної зони єврокубків, однак все одно далекі від попадання до неї.

У «Гранади» буде вкрай складний календар найближчим часом, де майбутній матч виглядає лише розминкою перед відповідальним протистоянням в плей-оф Ліги Європи УЄФА проти неаполітанського «Наполі». Очевидно, що андалузькому колективу, який не володіє значним кадровим потенціалом, доведеться грамотно розподіляти фізичні ресурси. Необхідна перевага над переслідувачами в турнірній таблиці Ла Ліги наявна, тому розставити пріоритети буде набагато легше.

«Атлетіко»

Говорити про конкуренцію з боку команд позаду колективу Дієго Сімеоне не має особливого сенсу – «матрацники» є абсолютним фаворитом не тільки на лідерство на внутрішній арені на найближчий період, а й виступають одноосібним претендентом на підсумкове завоювання головного трофею Ла Ліги. Передумовою для цього є відрив розміром у п'ять очок від сусідів за містом, які розташовуються на другій сходинці, а також дві гри в запасі.

Вагомою перевагою команди Дієго Сімеоне в майбутньому поєдинку до того ж буде відсутність необхідності в найближчий тиждень думати про майбутній поєдинок проти лондонського «Челсі» в плей-оф Ліги чемпіонів, однак відпочивати «матрацники» не будуть – доведеться надолужувати пропущену раніше гру на виїзді проти «Леванте». «Атлетіко» не програє вже як дев'ять матчів Ла Ліги поспіль, проте в попередньому турі «Сельта» Едуардо Коудета змусила похитнутися впевненість щодо незламності амбіцій мадридської команди.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Атлетіко», і завершилася перемогою «матрацників» з рахунком 6:1.

Домашні протистояння із серйозними опонентами в цьому сезоні «Гранаді» даються з дуже великими труднощами. Із успіхів команди Дієго Мартінеса можна згадати хіба що скромну перемогу над андалузською «Севільєю» (1:0) на старті розіграшу Ла Ліги, однак два зіткнення з «Барселоною» (3:5 і 0:4) в недавньому минулому повністю перекривають той успіх.

Мадридський «Атлетіко» демонструє абсолютно нетипову для себе результативність у гостьових матчах у серії, яка почалася після поразки «Реалу» (0:2). Команда Сімеоне регулярно відвантажує суперникам по Ла Ліги, як мінімум, по два м'ячі, а під час попереднього виїзду, узагалі, покуражитися в грі проти «Кадіса» (2:4).

Орієнтовні склади

«Гранда»: Сілва – Вальєхо, Дуарте, Санчес – Нева, Монторо, Еррера, Фульке – Мачіс, Кенеді, Пуертас.

«Атлетіко»: Облак – Ермосо, Феліпе, Савіч – Кондогбія – Лоді, Сауль, Коке, Льоренте – Суарес, Корреа.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку «Атлетіко» продовжить свою результативну серію виїзних протистоянь. За таких умов, ставка «Атлетіко Мадрид. ІТБ (1.5)» за 2,23 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

13 лютого, субота

Гранада – Атлетіко
Гранада. «Нуево Лос Карменес». 15:00
ТБ-трансляція на сервісі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 0:2
 
  • 5,40
  • 3,30
  • 1,82
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.