Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 лютого 2021, 17:03
74645
19

ДЕНИСОВ: «УЄФА сам собі стріляє в ногу. Україна може виграти в Лозанні»

Експерт розповів про ситуацію навколо скандальної справи

| Оновлено 12 лютого 2021, 17:03
74645
19
ДЕНИСОВ: «УЄФА сам собі стріляє в ногу. Україна може виграти в Лозанні»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий журналіст Олександр Денисов розповів, що 16-го лютого УАФ має всі шанси виграти справу в Лозанні з приводу матчу Ліги націй Швейцарія - Україна.

УЄФА раніше присудив Україні технічну поразку, яке відправляє збірну до Дивізіону B Ліги націй, але УАФ оскаржила рішення у Спортивному арбітражному суді.

«У Лозанні 16 лютого буде розглядатися справа України проти УЄФА. Зауважте, це справа не проти відомого «кантону», це не справа проти Швейцарії, це справа проти УЄФА. Дуже непроста справа, яку нам обов'язково потрібно виграти. Якщо на це «ляже карта», якщо наші доводи виявляться точними і з конкретними аргументами, то, я сподіваюся, ми залишимося в дивізіоні А Ліги націй. Що відомо на цей час? Розгляд призначено на вівторок. Брати участь, крім раніше озвученої команди юристів, буде президент УАФ Андрій Павелко, який за сумісництвом є членом Виконкому УЄФА. Крім того, Павелко запросив на розгляд цієї справи головного тренера збірної України Андрія Шевченка. Я думаю, фактор нашого тренера, справжньої легенди українського футболу, напевно, теж психологічно повинен мати своє значення».

«Також зазначу, що для перемоги в суперечці з УЄФА Україна може розраховувати на невеликий кейс, який трапився в січні, але є вагомим аргументом для перемоги. У січні канали Футбол 1/2/3 підписали угоду з Асоціацією футзалу України на показ відбіркових матчів до чемпіонату Європи. Всього таких матчів з січня по квітень буде зіграно шість».

«Цікавий момент: перша гра збірної України проти Данії мала відбутися 27 січня, але через «ковідні» обмеження Данія не випустила свою збірну в Україну. Що повинно було статися в цьому випадку? Команда не приїхала на матч. Це означає тільки технічну поразку. Але нічого подібного. Команда не приїхала, матч не відбувся. В УЄФА порадилися і вирішили: матч Україна - Данія відбудеться в квітні. Поєдинок просто перенесли».

«Я думаю, ось цей кейс, де УЄФА сам собі стріляє в ногу, де немає однакових правил, а все дуже різнопланово, повинен допомогти Україні в цій суперечці», - сказав Денисов.

Оцініть матеріал
(834)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine Donetsk
Надеюсь не обосремся.
slavarost
А по поводу футзала Денисов прав - двойные стандарты
Денис Kach
Денисов старый кейс о котором уже говорили все кому не лень решил преподнести как инсайдерскую супер-новость...
slavarost
Особенно улыбнула фраза о присутствии Шевченко, так возьмите для психологической атаки ещё братьев Кличко и Вирастюка. Судьям ведь глубоко насрать, им главное юридическая плоскость.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
euro2012_za_2012euro
Ни в подковёрных , ни в подковидных делах Украина не котируется в европейском футболе.
Ёкарный Бабай
Старый кейс - это Денисов
Kevko
Пустая болтовня от Денисова
FACE_CONTROL
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Бля от тільки не можу одного зрозуміти, яке відношення має неприїзд Данії на гру з Україною та перенесення цього матчу на квітень до того, що канали Футбол 1/2/3 підписали угоду з асоціацією міні-футболу України та транслюватимуть їх матчі.... Пенісов так це подає ніби в тому що з неприїздом та перенесенням матчу є якась заслуга його каналів - ...Також зазначу, що для перемоги в суперечці з УЄФА Україна може розраховувати на невеликий кейс, який трапився в січні, але є вагомим аргументом для перемоги. У січні канали Футбол 1/2/3 підписали угоду з Асоціацією футзалу України на показ відбіркових матчів до чемпіонату Європи. Всього таких матчів з січня по квітень буде зіграно шість»....
Микола Унгурян
"Я думаю, фактор нашого тренера, справжньої легенди українського футболу, напевно, теж психологічно повинен мати своє значення». - він справді вважає що там судді будуть керуватись такими "аргументами"?
Sauron
Не понял, так кто рассказал, Денисов или эксперт?..
turist86
невеликий кейс доларів?
Орлов Михаил
Так уже вроде решили, что если пролетим в отборе на Мундиаль, туда легче пробится вторым темпом через дивизион В.... Зачем махать веником?
tima fialko
Все логічно.Суд Україна повинна виграти,якщо швейцарці не придумають якусь брехню,щоб затягнути рішення,чи УЄФА почне шантажувати і погрожувати Україні.
Владимир Коновалец
Всі уже давно знають, що Денісов - це Ахметов, а Ахметов - це павелка, Треба якось рятувати павелеку. Але всі потуги - даремні. Натяк на гру Україна-Данія з футзалу - дуже не коректно, це зовсім інша справа, про це навіть слухати не будуть на суді. І маю дуже великі сумніві, що присутність А.Шевченка на слуханнях принесуть якусь користь - судді можут і не знати хто такий А.Шевченко, вони мають добре розбиратися в законах, а не цікавитись хто десь грав у футбол...
Александр Шевченко
У ваты как и у скрепных их друзей из-за поребрика во всем виновата Европа, Америка и так далее, а не мы сами. Это ж наверное Европа повезла больных футболеров в Швейцарию, а не Павелка с Шевой. Это Европа и УЕФА вызвала в разгар эпидемии в клубе Динамо Киев - Цыганкова, Забарного и Сидорчука в сборную, ковид у у котрых лишь был делом времени и которые потом перезаражали других. Не говоря о том, что сборная там напоевательски относилась к ношению масок и соблюдению социальной дистанции, не зря же Пвелка пропагандонский ролик выложил на ютубчике, что все меры были соблюдены))