Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 лютого 2021, 20:11
592
0

Валерій ФЕДОРЧУК: «Хочемо забути минулий рік»

Український хавбек «Руха» поділився очікуваннями від другої частини сезону

| Оновлено 11 лютого 2021, 20:11
592
0
Валерій ФЕДОРЧУК: «Хочемо забути минулий рік»
ФК Рух. Валерій Федорчук

32-річний український півзахисник «Руху» Валерій Федорчук розповів про підготовку команди до другої частини сезону.

«В Туреччині світило сонечко, температура повітря коливалася в районі двадцяти градусів, тренувалися на трав’яних полях. У Львові зараз стовпчик термометра показує позначку «мінус», лежить сніг, але ми вже адаптувалися. Кілька днів тренуємося на полі Академії зі штучним покриттям. Звичайно, потрібно перелаштуватися, адже перед заняттям на синтетичному полі варто більше уваги приділяти розминці, щоб не травмувати зв’язки. На щастя, в нас є де тренуватися. Ми бачимо, як більшість команд Прем’єр-ліги шукають вихід із незрозуміло яких ситуацій. Займаються фітнесом, адже якісних полів немає. У всіх зараз такий важкий період. Ми маємо підлаштуватися під клуби, які грають в єврокубках. Переносити поєдинки УПЛ ніхто не буде.

Хочемо забути минулий рік, адже тепер ми думаємо про інше. Прагнемо за підсумками дебютного сезону в УПЛ залишитися в еліті українського футболу. Розуміємо, що перебуваємо недалеко від зони вильоту. В матчі з «Ворсклою» не потрібно думати про гру з полтавцями у першому колі. Будь-яка перемога надасть нам стимул, відтак, немає різниці, звитяга це проти «Ворскли» чи проти іншого суперника. Граємо у рідних стінах, відтак, повинні думати лише про перемогу.

Ми готувалися до того, щоб на перший офіційний матч у новому році вийти на пік своєї форми. Маємо добре провести другу частину сезону. Гадаю, ми готові на сто відсотків. На зборах добре попрацювали, зіграли хороші спаринги. Всі команди в нас у рівних умовах. Ми, як молодий футбольний клуб, повинні рости та прогресувати. Прагну докладати максимальні зусилля заради перемоги нашої команди. Якби вдалося забити або ж віддати асист, було б дуже приємно», — зазначив Федорчук.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.