Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 13 лютого 2021, 16:54
1591
1

Легенда покеру пішов з Pokerstars в інший покер-рум

Кріс Манімейкер покинув команду PokerStars через 17 років роботи амбасадором

| Оновлено 13 лютого 2021, 16:54
1591
1
Легенда покеру пішов з Pokerstars в інший покер-рум

В кінці грудня легендарний гравець і «винуватець покерного буму» Кріс Манімейкер покинув команду PokerStars через 17 років роботи амбассадором. Причиною відходу Кріс назвав бажання бути з родиною і відпочити від покеру.

Однак вже через пару тижнів він почав робити неоднозначні натяки в своїх інтерв'ю, кажучи про те, що покерний світ найближчим часом про нього точно почує. І рівно через місяць американський покер-рум Americas Cardroom оголосив, що Кріс Манімейкер став його новим амбассадором.

До завдань Манімейкера буде входити гра в покер-румі, а також участь в рекламних проектах. Новий амбасадор вже коментував одну велику подію, пограв у кеш і завантажив кілька недорогих турнірів.

Чому пішов з PokerStars?


Коли амбассадори залишають покер-руми, найчастіше це відбувається шаблонно: сторони дякують одна одній за співпрацю і бажають всього найкращого. Навіть якщо амбасадор через тиждень вже представляє іншу кімнату.

З Крісом сталося все трохи інакше. Він не став приховувати причину свого відходу. Як він розповів незабаром після укладення контракту з ACR, його рішення було засноване на найбільш банальній причині - грошах. В кінці року Кріс традиційно отримав папери про продовження контракту, проте побачив там значно знижену зарплату.

Ймовірно, це пов'язано з тим, що живі серії не поновляться в 2021 році, а значить Манімейкер не буде особливо затребуваний як онлайн-гравець. Героя не влаштував такий контракт, і він зателефонував директору руму ACR Філом Нагі, розповівши йому про те, що сталося.

Філ не став довго роздумувати - він запропонував більш вигідний контракт і можливість грати з дому, а не їздити добру частину року по світу. Це цілком влаштувало Кріса і він без жалю залишив компанію, де пропрацював 17 років.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
justhateme
Это было пару месяцев назад.