Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 14 лютого 2021, 15:49
794
0

Кальярі – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Чи дебютує Віктор Коваленко за бергамасків?

| Оновлено 14 лютого 2021, 15:49
794
0
Кальярі – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 14 лютого, відбудеться матч 22-го туру чемпіонату Італії з футболу, в якому «Кальярі» на тимчасовому домашньому стадіоні «Сарденья Арена» прийматиме «Аталанту» з Бергамо. Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

«Кальярі»

Команда Еусебіо Ді Франческо перебуває на невдалій смузі, яка аж надто затяглася. «Сардинці» не радують своїх уболівальників перемогами вже 14 поєдинків поспіль, а в останніх восьми матчах і зовсім набрали всього лише одне очко. В даний момент «Кальярі» знаходиться в зоні вильоту, на 18-му місці, з 15 очками в активі. Якщо найближчим часом ситуація не покращиться, то уникнути вильоту в Серію Б буде дуже складно.

Поки що не все втрачено, 17-й рядок, який гарантує збереження прописки в елітному дивізіоні, на відстані всього одного очка. А ось до 16-ї позиції відразу шість пунктів, так що вкрай важливо вже зараз почати стабільно набирати очки. Не виключено, що на тренерському містку команди відбудуться зміни, адже поки у Еусебіо Ді Франческо, який минулого літа підписав дворічний контракт з клубом, виходить не дуже.

«Аталанта»

А ось у Джан П'єро Гасперіні в клубі з Бергамо справи йдуть чудово. Він зумів зробити з типового середняка Серії А топ-клуб, який полюбили мільйони футбольних уболівальників за межами Італії. Останнім часом «Аталанта» часто втрачала очки в чемпіонаті, а тому відстала від зони Ліги чемпіонів на три очки. Але все одно підходить до майбутньої зустрічі в гарному настрої, адже напередодні вийшла до фіналу Кубка Італії, обігравши вдома «Наполі» (3:1) в матчі-відповіді.

Українці Руслан Маліновський і Віктор Коваленко в тому матчі не брали участі, але в майбутньому поєдинку як мінімум один з них повинен вийти в стартовому складі. Маліновський останнім часом в чемпіонаті часто з'являється на полі з перших хвилин, а Коваленку, який нещодавно перейшов в «Аталанту» з донецького «Шахтаря», поки що так і не довелося дебютувати в Серії А. Можливо, Гасперіні випустить його на заміну в одному з найближчих матчів.

Орієнтовні склади

«Кальярі»: Краньо – Заппа, Ругані, Валюкевич, Годін, Лікоянніс, Марін, Нандес, Жоао Педро, Наїнгголан, Паволетті.

«Аталанта»: Голліні – Гозенс, Толой, Паломіно, Ромеро, Руджері, Пессіна, де Рон, Ілічіч, Маліновський, Сапата.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гості здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.46 по лінії Parimatch.

14 лютого, неділя

«Кальярі» – «Аталанта»
Кальярі. Стадіон «Сарденья Арена». 16:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 7.00
  • 4.80
  • 1.46
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.