Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 10 лютого 2021, 21:21
2509
1

Аталанта - Наполі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч Кубка Італії

| Оновлено 10 лютого 2021, 21:21
2509
1
Аталанта - Наполі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь 1/2 фіналу Кубка Італії «Аталанта» - «Наполі».

«Зустрінуться дві команди, які в рамках Серії А набрали по 37 очок, з якими займають 6 і 7 місце в турнірній таблиці.У Неаполі в першому поєдинку «Аталанта» зіграла внічию 0:0. За попередні 11 днів бергамаскі пропустили аж 8 м'ячів! Тільки 5 голів «Лаціо» їм забив. «Аталанта», виграючи 3:0 у «Торіно», примудрилася зіграти 3:3. «Аталанта» забагато пропускає.

А «Наполі» грає, як на гойдалках. Неаполітанці чергують перемоги поразками.«Наполі» всього лише шосте місце займає. І ось на вихідних партенопейці поступилися «Дженоа» (1:2). Але є один цікавий факт: в 20 матчах Серії А неаполітанці всього лише один раз зіграли внічию. «Наполі» грає, як на гойдалках. Вони йдуть або в ту, або в іншу сторону, не вміючи тримати удар. Ось «Дженоа» вони програвали 0:2, так матч і програли.

У «Наполі» зараз емоції вище раціональної гри. Дженнаро Гаттузо сам за характером такий. Він характерна, вольова, сильна людина. При нічийному рахунку він хоче виграти,але не завжди це виходить. Але таке бажання похвально. Хоча в ЗМІ пишуть, що Гаттузо підшукують заміну, що є ряд кандидатів на його заміну. Чи нервує це Ріно Гаттузо? Звичайно!

І не тільки його, а й футболістів. Зараз для Гаттузо дуже важливий момент настав. Щоб зняти напругу після поразки від «Дженоа» його команді треба вийти в фінал Кубка Італії. З огляду на, що обидві команди багато забивають, найімовірніше буде результативна нічия і припущу, що «Наполі» пройде далі. Чому? «Наполі» нічого втрачати! А атакуючий потенціал у них хороший, в команді є кому забивати.

Неаполітанці можуть зіграти дуже нестандартно, можуть сильно напружити оборону «Аталанти» і вона буде не готова до цього. З огляду на те, що бергамаскі багато пропускають, цілком реально, що «Наполі» пройде далі», - вважає Грозний.

Матч «Аталанта» - «Наполі» відбудеться 10-го лютого. Початок зустрічі о 21:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Peters1959
ВСем ставить на проход Аталанта