Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 22 березня 2021, 13:46
1055
2

Евертон - Тоттенґем. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії

«Іриски» та «шпори» визначать учасники чвертьфіналу

| Оновлено 22 березня 2021, 13:46
1055
2
Евертон - Тоттенґем. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії
Premierleague

У середу, 10 лютого, у Ліверпулі відбудеться матч 1/8 фіналу розіграшу Кубка Англії, в якому «Евертон» прийме гостей зі столиці - «Тоттенґем».

«Евертон»

Команда Карло Анчелотті на стадії 1/32 фіналу кубкового турніру обіграла на своєму полі «Ротерхем» із Чемпіоншипа (20 місце при 24-х клубах-учасниках) - 2:1. У наступному етапі розіграшу «сині» також вдома не зазнали ніяких проблем із ще одним аутсайдером (23 позиція) другого дивізіону чемпіонату Англії - клубом «Шеффілд Венсдей», розгромивши його 3:0. Так турнірна стежка вивела «Евертон» на «Тоттенґем».

У свою чергу, в таблиці англійської Прем'єр-ліги «іриски» займають 7 місце, маючи в активі 37 очок після 21 проведеного поєдинку. У п'яти останніх матчах в АПЛ підопічні Анчелотті домоглися 2 перемог при 2 нічиїх та одній поразці. 30 січня вони вдома поступилися «Ньюкаслу» (0:2), після чого обіграли на виїзді «Лідс» (2:1) та знову в гостях поділили очки з «Манчестер Юнайтед» (3:3).

У той же час «Евертон» на своєму полі у АПЛ в трьох останніх матчах обходиться без перемог - 2 поразки («Вест Ґем» - 0:1, «Ньюкасл» - 0:2) та 1 нічия («Лестер» - 1:1). По лізі команда має 13-й «домашній» показник у сезоні - 14 очок у 10 зустрічах (4 перемоги, 2 нічиї, 4 поразки).

«Тоттенґем»

Підопічні Жозе Моурінью свій шлях в Кубку Англії-2020/2021 розпочали з виїзної розгромної перемоги над аматорським клубом «Марін» - 5:0. Після цього вони знову на виїзді розбили «Вікомб» із Чемпіоншипа (24 місце з 24-х команд) - 4:1. Тепер на черзі у «шпор» чергова гра у гостях, а суперник - «Евертон».

У турнірній таблиці чемпіонату Англії «Тоттенґем» розташовується якраз позаду «ірисок». Він 8-й з 36 очками в активі після 22 матчів. У крайньому на сьогодні турі - 7 лютого - лондонці, обігравши на своєму полі «Вест Бромвіч» (2:0), перервали триматчеву серію поразок («Ліверпуль» - 1:3 вдома, «Брайтон» - 0:1 на виїзді, «Челсі»- 0:1 вдома).

«Шпори» у поточному сезоні англійської Прем'єр-ліги провели на виїзді 10 матчів та взяли у них 18 очок, здобувши 5 перемог при 3 нічиїх та двох поразках. Це восьмий по лізі показник поза рідними стінами. У п'яти останніх виїзних поєдинках у команди Моурінью в активі 1 перемога, 2 нічиї та 2 поразки.

Історія зустрічей

Клуби провели між собою в цілому у всіх національних турнірах 57 матчів. На рахунку у «Евертона» 9 перемог, «Тоттенґем» святкував успіх у 27 поєдинках. Ще 21 матч завершився внічию.

У поточному сезоні-2020/2021 команди зустрічалися між собою у першому колі англійської Прем'єр-ліги. Зустріч, яка відбулася в Лондоні 13 вересня, завершилася перемогою ліверпульців - 1:0.

Орієнтовні склади:

«Евертон»: Ольсен, Дінь, Кін, Міна, Коулмен, Гомеш, Дукуре, Рішарлісон, Сігурдссон, Івобі, Кальверта-Л’юїн.

«Тоттенґем»: Харт, Девіс, Дайер, Родон, Доерті, Вінкс, Хейб’єрг, Лукас, Ламела, Бейл, Кейн.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 2.65 по лінії Parimatch.

10 лютого, середа

«Евертон» - «Тоттенґем»
Ліверпуль. Стадіон «Гудісон Парк». Початок - о 22:15
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 2:1

 

 
  • 2.75
  • 3.25
  • 2.65
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pol Chopa
Шо здесь особо интересно это Игра тренеров,в одном гранде Карло,сменил Маура,не против что бы так же произошло в *моем* Тотеме,он хорошо поставил игру Реала,шо Зидан(1й приход)по инерции на ней катался.