Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
|
2007
1

Зірка НБА: «У Вашингтоні Лень знайшов свій дім»

Бредлі Біл добре прийняв українця

Зірка НБА: «У Вашингтоні Лень знайшов свій дім»
Getty Images/Global Images Ukraine

Атаквальний захисник «Вашингтон Візардс» Бредлі Біл прокоментував перемогу над «Чикаго Буллз», а також відзначив гру українця Олексія Леня.

«Олексій Лень - великий хлопець. Він хоче грати і отримувати можливості. У «Вашингтоні» він знайшов свій дім. Він добре використовує наданий ігровий час. Сьогодні він вийшов в стартовому складі, в попередньому матчі теж. Лень надав команді хорошу енергію, ставив класні заслони, впливав під кільцем і заважав суперникам забивати кидки, коли захищався. Нам подобається все, що він робить. Лень - дуже стабільний гравець, жорсткий. Намагаюся залучати до гри всіх партнерів по команді. Лень дуже старається, так що по можливості я намагаюся задіяти його», - заявив Біл.

У цій грі Лень набрав 13 очок і зробив 7 підбирань.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vital
Олексію в минулі роки традиційно бракувало стабільності хороших результатів. Він і раніше видавав хороші коротки відрізки тривалістю до кількох тижнів. Але в подальшому вони губилися в великому регулярному сезоні тривалістю 82 гри. Хотілось би щоб цього разу це знову не був лише короткий хороший старт, на фоні емоційного підйому після переходу в нову команду.
П.с. Висловлю думку диванного експерта. Думаю, ця проблема Леня було швидше фізичною, ніж психологічною. А ррак фізичної витривалості треба надолужувати кропіткою роботою в спортзалі насамперед в міжсезоння і далі по ходу підтримувати.