Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок IBU
| Оновлено 11 лютого 2021, 04:06
2354
6

Україна не заповнить квоту на Кубку IBU через брак фінансування

Величезного біатлонного бюджету не вистачає на резервну збірну

| Оновлено 11 лютого 2021, 04:06
2354
6
Україна не заповнить квоту на Кубку IBU через брак фінансування
Український біатлон. Ілля Лопухов

Наставник резервної жіночої збірної України Ілля Лопухов висловився про майбутні етапи Кубка IBU. Наставник зізнався, що команда переживає фінансові проблеми, через які не заповнить квоту на етапах Кубка IBU в словацькому Осрблі.

«Після двох етапів в Осрблі з п'яти біатлоністів тільки три кращі поїдуть в Ріднау: фінансування не вистачає, тому тільки троє. В Ріднау буде повноцінний збір, акліматизація перед змаганнями. Плюс приєднається хтось із команди «А» після чемпіонату світу, двох юніорок плануємо привезти з чемпіонату світу.

Домовленість така: повинні бути гідні результати. Якщо бачимо, що кращі фінішують на 50-х місцях, то це нецікаво. На дорослому рівні ти отримаєш ще більше. Тим більше, Кубок IBU - це тільки так звана друга ліга», - сказав Лопухов в коментарі ютуб-каналу Biathlon News.

Нагадаємо, що в 2020 році на біатлон було виділено 52 мільйони гривень з державного бюджету. Етапи в Осрблі пройдуть з 13 по 21 лютого.

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
вопрос-и где деньги?
Юрий Гапоненко
Я извиняюсь, а зачем тогда подниматься в рейтинге и добывать дополнительные квоты если нам оказывавется нужно всего 3. Кстати в Кубке мира и Чемпионате мира тоже достаточно 3 мест. Джима, Блашко, Пидгрушна. не будем тратить зря бюджет.
dadlismit
Не хватает денег, ну и ладно. Пусть везут действительно трех (вместо пяти) лучших и те выгрызают землю ради результата. Все одно лучше, чем смотреть на то, как пассажиры типа Бригадира и Тюленя еле ползут по трассе и стреляют по воробьям
Юрий Гапоненко
То есть пассажиры типа Семеренок не бегущие персьюты с 50-ых мест вас устраивают? Или Пидгрушна сходящая посреди гонки если не в очках? Нахрена они едут? В массстарт не войдут, в персьют не попадают, а едут и на весь этап и на акклиматизацию что бы в спринте занять 70-е место?