Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 лютого 2021, 06:56
44616
74

Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «З мене намагаються зробити кінченого алкоголіка»

Український нападник розповів про своє бачення ситуації з «Колосом»

| Оновлено 10 лютого 2021, 06:56
44616
74
Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «З мене намагаються зробити кінченого алкоголіка»
Instagram. Євген Селезньов

35-річний український форвард Євген Селезньов, який нещодавно був відрахований з «Колоса», поділився своїм баченням ситуації.

Раніше повідомлялося, що Селезньов був відрахований за порушення спортивного режиму. «Колос» цю інформацію офіційно не підтвердив.

«Я сам не зрозумів цієї ситуації. Якщо розповісти спочатку про цей день... Вранці було тренування. Я вийшов на тренування, потренувався. В нормальному стані, повністю. Всі мене бачили.

Але протягом довгого часу у мене боліли ахілли. В цей день я стрибав через бар'єри і відчув, що вони дійсно дуже сильно запалилися. Думаю, поговорю з доктором, закриємо очі, вип'ю таблетки. Я жодного дня до цього не пропустив, хоча лікарі казали, що потрібна пауза. Для мене ці збори були дуже важливі. Я дав президенту слово, що заб'ю ще вісім. Я привів себе в таку форму, як ніколи.

Пройшло тренування. Обід, теорія, їдемо на гру. Починається розминка, а я не можу ані руху зробити, ані по м'ячу влучити. Мені боляче, я відчуваю, що вони (ахілли — прим. ред.) настільки запалилися... Підходжу до лікаря, кажу, дай мені таблетку, я буду пробувати. Випив три знеболюючих. Вони (ахілли — прим. ред.) не проходять. Я підходжу і прошу ще що-небудь зробити. Тому що ані вдарити, ані бігти, ані розгорнутися я не можу. Вони ось такі (величезні — прим. ред.) ахілли.

Випиваю «Німесил», починають мене розтирати. Підходить час йти у роздягальню, а я розумію, що я дійсно не помічник, ну не можу, це моє здоров'я. Заходжу в роздягальню і кажу, що я не можу. Через п'ять хвилин заходить Лисицький (спортивний директор «Колоса» — прим. ред.) і каже: «Ми тобі купили квиток, ти їдеш додому». Ну, відрахували, ну, їду. За дві-три хвилини, я ще був у роздягальні, Бурбас дає інтерв'ю, що мене відрахували за порушення спортивного режиму. Я ще в роздягальні перебував, мене ніхто не бачив.

Вже по дорозі я говорю, що, мовляв, давайте якось розбиратися. У чому проблема, якого режиму, хто порушив? Мені кажуть: «У нас припущення, що ти був неадекватним». Я кажу: «В сенсі припущення? Давайте розбиратися, дзвонити доктору». Тим більше, мене бачило багато людей. Дзвонимо доктору, він говорить: «Так я і перегару від нього не чув. Він був цілком адекватним, боліли у людини ахілли».

Дзвонять хлопці, Юра Беньо до мене зайшов. Я попросив, щоб незалежні люди подзвонили. Єзерському сказав, набери Юру, тільки не говори, що я запитував, для себе дізнайся, як воно було насправді, тому що всі переживають за мене. Він сказав, що я — цілком адекватна людина, просто сидів нервовий. Звичайно, я нервовий! Я хотів грати, а мені не дають ахілли, я не пропустив жодного тренування. Попросив, щоб почали розбиратися. Сказав, щоб подзвонили доктору, подзвонили в клуб. Мені сказали, що будуть брати відео. Я відповів, щоб брали будь-яке.

Тут починає виливатися на мене бруд в Україні, що нібито я сидів з Вороніним, і я випив з ним, і я прийшов п'яним на гру. Давайте подумаємо логічно. Вранці на тренуванні я був нормальним. Різниця між тренуванням і грою — три години. Це потрібно було сходити на обід, а потім брати і глушити горілку не зупиняючись? Це ж треба було скільки випити, щоб я був неадекватним? А неадекватність взагалі в чому проявляється? Хто мене знає, той знає, що я — своєрідна людина. Я дійсно можу випити. Після гри, звичайно, я не кажу, що я — ангел. Це можна зробити у вихідний день, я ж цього не заперечую. Я не розумію, як можна напитися до гри? Навіщо це потрібно було робити? Вранці на тренуванні ти нормальний, а потім йдеш перед грою починає сьорбати алкоголь? Який сенс?! Я не така людина.

Якщо говорити про неадекватність... Грали з «Наполі» на виїзді, команда йде на розминку. А я йду останнім, в навушниках, танцюю сам собі. Мені дружина каже: «Ти бачив себе з боку? У тебе з головою проблеми?» А я так налаштовуюся на гру. Я не робот. Я виходжу не на роботу, я виходжу отримувати задоволення. Слово «неадекватність» можна по-різному інтерпретувати.

Я хочу розвіяти той бруд, який виливається на мене зараз. Хочу розібратися у всьому, що відбувається. До мене доходять чутки, що хтось підійшов до Руслана Костишина (головного тренера «Колоса» — прим. ред.) і сказав, щоб він звернув увагу, що я неадекватний. Коли мені ахілли почали розтирати. Цілі збори я працював, я привів себе в порядок, я президенту дав слово, що заб'ю вісім. Я працював на тренуваннях, привів себе у божевільну форму. У нас були дуже хороші відносини з Русланом Володимировичем. Він — тренер, я — футболіст. У мене навіть часу лаятися ні з ким не було. О 9 ранку підйом, окремо мій тренажерний зал, командне тренування, перед тренуванням тренажерний зал і командне тренування. Це було протягом усіх зборів.

Луческу знаходив зі мною спільну мову, я алкоголіком не був. За Рамоса алкоголіком не був, знаходив спільну мову. З Маркевичем знаходив, в збірній знаходив. А зараз з мене в один момент намагаються зробити кінченого алкоголіка? Я не розумію, звідки ростуть ноги. Напевно, Костишину хтось капає у вуха. Комусь я не вигідний в цій команді. Не розумію, кому. У мене хороші стосунки з президентом, нормальні відносини з тренером. А зараз не беруть трубку ані президент, ані головний тренер. Зараз хочуть, щоб я тренувався окремо від команди, забрати у мене футбол. Я попросив — дайте мені підставу. Мені дзвонять з адміністрації клубу і кажуть: «Це наше припущення». Що значить «припущення»?! Я пропонував поїхати здати кров. Вони спочатку говорили, що я був напідпитку. Потім — не напідпитку, а неадекватний. Я пропоную здати аналізи, а вони кажуть, що їм це не потрібно. Але мені ж потрібно відбілити своє ім'я. На мене вилився бруд. Дуже великий. Вони кажуть, що не виливали цей бруд. Але звідки тоді взялося ось це все?

Ми дійсно сиділи з Вороніним, ми дійсно бачилися. Але між цими подіями було два або три дні різниці. Ми дійсно бачилися з людьми, це відомі люди, відомі футболісти, які грали в європейських чемпіонатах. Я не буду називати прізвища, не буду виносити сміття з хати, я не така людина. Ми дійсно зібралися, три дні до гри. Я попередив, що поїду посиджу з людьми. На наступний день у нас було відновлення, не було тренування. І це цілком нормально. 20 днів на зборах, ми зустрілися з друзями. З ким ми грали, на кого дивився весь світ. Я там, напевно, наймолодший з усіх був. Я не заперечую, що ми сиділи, але ми сиділи культурно. Я маю право зустрітися зі своїми друзями, з ким я пограв у футбол у збірній, з тими, проти кого я грав у збірній і єврокубках.

З мене зараз зробили негативну людину. І ніхто не дає спростування. Я не можу зрозуміти, звідки йде вся ця інформація, і де ці докази всі. Я просто не розумію. Я ж не хлопчик з вулиці. Просто при всіх моїх заслугах, при всьому, чого я досяг... Алкоголік досяг би такого? Я думаю, що ні. Те, що я можу випити... Звичайно, можу. Після гри, у вихідний. Раніше цього було більше. Це життя, всі ми люди. Але саме ця ситуація зараз... Я її не можу зрозуміти до кінця. Зараз клуб хоче розірвати зі мною контракт. На підставі чого — я не розумію. На мене вилився бруд, дуже великий. Клуб цього не спростував. Він заявляє: «Ми ж цього не говорили». Тоді хто це все говорить? Клуб за мене не заступився. Доказів немає, нічого немає, але я — алкоголік і п'яним вийшов на гру.

Дзвонить мені один з керівників клубу, в нетверезому стані, і каже: «Привіт Вороніну, а тобі до побачення. Наше припущення, що ти був напідпитку». І кидає трубку. Потім дзвонить мені рівно за хвилину і каже, що я неадекватний. Я йому відповідаю: «Ти взагалі думаєш, кому ти і що говориш?». Він каже, що клуб хоче розірвати зі мною контракт полюбовно. На підставі чого? Якщо ви хочете розірвати контракт, то це робиться інакше», — розповів Селезньов.

У поточному сезоні Селезньов провів за «Колос» 12 матчів у всіх турнірах, де забив 5 м'ячів і віддав одну результативну передачу.

Оцініть матеріал
(290)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неймовірна перемога після тривоги. Минай здолав Ворсклу
Футбол | 11 травня 2024, 15:39 19
Неймовірна перемога після тривоги. Минай здолав Ворсклу

Голкіпер закарпатської команди відбив два пенальті

Джерело: Бєлік ударив 70-річного Іщенка після гри Шахтар U19 – Динамо U19
Футбол | 10 травня 2024, 22:37 45
Джерело: Бєлік ударив 70-річного Іщенка після гри Шахтар U19 – Динамо U19

Юніори донецького «Шахтаря» програли київському «Динамо» з рахунком 1:2

Коментарі 74
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Менше треба язиком ляпати
26.01.2021
СЕЛЕЗНЬОВ: «Скільки було випито за кар'єру? Люди стільки борщу не з'їли»
9.02.2021
Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «З мене намагаються зробити кінченого алкоголіка»
Владимир Ключка
ти сам з себе конченого зробив-тепер шукаєш винних..
Alex86 1
Обидели трезвенника и язвенника
kvlad200760
Що за ниття якоїсь дитини??? І цій людині 35 років? Якщо в тебе проблема з ахілами то яка це нафіг фантастична форма? Коли сортсмена щось муляє(болить,турбує) то мова не може йти про фантастичну форму. Те що ти на зборах і у вас день не відпочинку а відновлювання(після навантажень і дво-триразових тренувань,то це не означає що треба вживати алкоголь на зустрічі з друзями.Якщо це нормальні друзі то вони зрозуміють якщо ти замість алкоголю будеш вживати сік чи мінералку.Бо це збори,закладається фундамент фізичної готовності.А тут з одного боку турбують ахіли (а головний тренер нічого про це зе знає(!!!)) а з іншого буханув з "друзями". Це тільки дебіл або зовсім недосвічена в спорті людина, може тренуватися на підвищених навантаженнях на обезболювальних пігулках бо у нього болять ахіли.А якби ахіли не витримали і порвались би? Це ж до кінця сезону можна "курити бамбук"-операція,відновлювання і т.і. Не знаю хто порадив Селезньову саме так говорити але як бувший спортсмен можу відовідально заявити- Селезень бреше!!! Не берусь сказати де конкретно(як то кажуть свічку не тримав) але точно бреше.До речі останнє зауваження-якщо він звертався до лікаря що його турбують ахіли то лікар не пігулки мав би давати (а то Селезень тут героем виглядає "випив 3 пігулки за раз аби тільки потренуватися") а призначити обстеження.І навіть сам гравець(тим більше такий досвічений ) ,який дбає не тільки за власне здоровья,але й хоче дотриматись даного президенту клубу слова, мав би вимагати обстеження своїх ахілів,а не тихенько ковтати знеболюючі пігулки.
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Юра Вареник
Евгений СЕЛЕЗНЕВ: «Из меня пытаются сделать конченого алкоголика». Но я просто конченый и люблю прибухнуть.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DK1961
Не конченный. Просто алкоголик
umnuy2
Весь на монтаж,даже на фотке с браслетом.
Разве можно с браслетом тренироваться,кому то лицо рассечешь.
Понятно что ему позволялось в Колосе то что другим нет,но тоже совесть надо иметь.
Vipfishman2
Кормилец разрыдался 🤣🤣 сам вопил , что откушал беленькой больше чем борща ))) В ПаРашу - там ахиллы водочкой лечат ... там ею все лечат !!!🤣🤣
Vitalik_Medvid
Тут особливо і старатись не треба)
zelia73
кормилец-ты конченный по жизни
BronenosecPotelkam
любой алкаш всегда орет, что он не алкаш ))))
mykola
Дуже вже багато уваги до цієї персони.
Hemingway
Селезньов: "Мілевський і Алієв намагаються з мене зробити кінченого алкоголіка"
Gold11
Достатньо прочитати перший рядок "вся Украина ненавидит Динаму Киев" і зразу зрозуміло, що людина неадекватна.
step
"був неадекватним"...цікаве пояснення!може кармілєц був не під впливом алкоголю а чогось іншого...тоді це трохи пояснює чому мовчить клуб!
garik_trinity
Так ты его сам из себя сделал
Саша Заливадний
Бред от Селезня.......неужели был упорот наркотой???????
Remark
Аха....он ещё и тупой по ходу.
Сначала даёт вьюху, что выжрал алкоголя за свою футбольную жизнь столько сколько некоторые борща не съедают.
Потом строит из себя це лку трезвенника.
Я ржу тупо