Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 09 лютого 2021, 06:51
54909
3

ОФІЦІЙНО. Несподівано! Клуб Першої ліги підписав фіналіста Ліги Європи

Екс-гравець «Металіста» і «Дніпра» Павло Ксьонз буде грати за клуб «ВПК-Агро»

| Оновлено 09 лютого 2021, 06:51
54909
3
ОФІЦІЙНО. Несподівано! Клуб Першої ліги підписав фіналіста Ліги Європи
ВПК-Агро

Клуб Першої ліги «ВПК-Агро» поповнився гравцем, що має великий досвід виступів у Прем'єр-лізі. Новачком став 34-річний захисник і півзахисник Павло Ксьонз, який буде найтитулованішим гравцем «ВПК-Агро» за всю його 10-річну історію.

Павло (02.01.1987) – фіналіст Ліги Європи 2014/15, дворазовий бронзовий призер чемпіонату України в складах харківського «Металіста» і дніпропетровського «Дніпра» в сезонах 2013/14 і 2014/15 відповідно. Гравець має досвід виступів за національну збірну України. У головній команді країни Павло зіграв один товариський матч, 9 червня 2015 проти збірної Грузії.

У Прем'єр-лізі Павло, окрім «Металіста» і «Дніпра», виступав за «Закарпаття», «Іллічівець», ФК «Харків», «Олександрію» (з цією командою також став переможцем Першої ліги в сезоні 2010/11), «Карпати» та «Олімпік», в якому виступав у минулому сезоні.

«ВПК-Агро» перед поновленням сезону поповнили ще 5 гравців, причому 4 з них мають досвід виступів у Прем'єр-лізі: захисники Дмитро Зозуля, Гіоргі Гадрані, півзахисник Олександр Бєляєв, нападник Станіслав Куліш. П'ятий новачок – 21-річний півзахисник Рамін Мухтаров.

У той же час центральний захисник Кирило Сидоренко прийняв рішення про завершення кар'єри гравця, але залишиться у «ВПК-Агро», увійшовши до тренерського штабу.

 
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(273)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sasha18
Коли непотрібний в УПЛ
Tеllur
Ну и нормально.
JV
Можно было в динамо ,не плохой игрок ещё