Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 11 лютого 2021, 19:10
3312
0

Реал Мадрид – Хетафе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Перенесений поєдинок 1-го туру Прімери

| Оновлено 11 лютого 2021, 19:10
3312
0
Реал Мадрид – Хетафе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 9 лютого, відбудеться перенесений матч 1-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому мадридський «Реал» на домашньому стадіоні «Альфредо ді Стефано» прийматиме «Хетафе». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

«Реал Мадрид»

Команда Зінедіна Зідана за 21 зіграний матч набрала 43 очки і розташовується на другому місці в турнірній таблиці Прімери, відстаючи від мадридського «Атлетіко», який одноосібно лідирує, на сім балів. Але у «матрацників» ще є два матчі в запасі, так що наздогнати їх буде дуже непросто. А ось каталонська «Барселона» відстає від «вершкових» лише за додатковими показниками, а саме через поразку (1:3) в першому колі. Каталонці і мадридці чотири рази зіграли внічию і стільки ж разів програли в чемпіонаті при 13 перемогах.

У складі «Реала» виступає 21-річний український воротар Андрій Лунін, але за два з половиною роки він зіграв за основну команду королівського клубу лише один поєдинок. Причому дебютував Лунін в січні нинішнього року, але єдиний офіційний матч у футболці «вершкових» склався для нього провально. Тоді «Реал» напіврезервним складом програв клубу третього дивізіону Іспанії «Алькояно» в 1/16 фіналу Кубка Короля (1:2). Схоже, нового шансу підсидіти Тібо Куртуа нашому співвітчизнику доведеться чекати досить довго...

«Хетафе»

У минулому році «Хетафе» реально претендував на вихід в єврокубки, але в підсумку відстав від зони Ліги Європи всього на два бали. Нинішній сезон складається для клубу не настільки успішно, після екватора чемпіонату команда Пепе Бордаласа займає 13 місце в турнірній таблиці, відстаючи від сьомої позиції на шість балів.

В принципі, поки що все можливо і «Хетафе» за умови поліпшення результатів може спробувати значно поліпшити своє турнірне становище. Але і гандикап над зоною вильоту складає всього чотири бали, так що, можливо, в цьому сезоні більш доречно все ж ставити завдання збереження прописки в елітному дивізіоні.

Орієнтовні склади

«Реал Мадрид»: Куртуа – Менді, Варан, Одріосола, Марсело, Кроос, Каземіро, Модріч, Асенсіо, Бензема, Іско.

«Хетафе»: Янес – Ечеїта, Ньом, Даконам, Суарес, Арамбаррі, Максімович, Куку, Аленья, Кубо, Мата.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Реал» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.58 по лінії Parimatch.

9 лютого, вівторок

«Реал Мадрид» – «Хетафе»
Мадрид. Стадіон «Альфредо ді Стефано». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1.58
  • 4.10
  • 6.40
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.