Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 лютого 2021, 08:52
7882
0

Іван ОРДЕЦЬ: «Перед грою з Реалом Луческу запитав, чи помер я»

Український захисник згадав матч «Шахтаря» з «Реалом»

| Оновлено 08 лютого 2021, 08:52
7882
0
Іван ОРДЕЦЬ: «Перед грою з Реалом Луческу запитав, чи помер я»
ФК Динамо Москва. Іван Ордець

Український гравець московського «Динамо» Іван Ордець розповів, як колишній головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу підбадьорював гравців перед важливими матчами.

«3:4 з «Реалом» - найбільш божевільний матч з «Шахтарем»? Найкраща гра була з «Ман Сіті» вдома (2:1). У нас все виходило, ми повністю виконали вимоги тренера - і за рахунок цього добилися позитивного результату. «Реал», звичайно, теж запам'ятався. Той «Реал» бомбив всіх, Лігу чемпіонів взяв.

У Мадрида тоді трьох-чотирьох зірок не було, на чолі з Рамосом. Варан зламався хвилині на 15-й. Але були Кріштіану, Бейл, Модріч, Карвахаль. Ми погано почали - після швидкого гола все розламалося. На виїзді, до речі, було більше шансів перемогти, ніж у Львові. Я там сидів на заміні, переживав. «Шахтар» дуже добре грав, але суддя вбив: за влучання м'яча Срні в спину дав пенальті.

Мені важче було з Бейлом, ніж з Кріштіану. Був момент в центрі поля: він м'яч відпустив далеко, і я начебто вже встигав в підкаті вибити, а він носком його проткнув і далі побіг. Дуже швидкий! А я зовсім недосвідченим був. Луческу перед грою запитав: «У тебе хоч серце стукає чи вже помер?»

Він мене так підбадьорити хотів, зняти напругу. Бувають моменти: настроюєшся, переживаєш, а тренер тебе підковирне, вколе питанням або жартом - і ти відразу розслабляєшся. Це вміння у Луческу є. Дуже він мені допоміг своєю підколкою. Ми спокійно грали, 3:4 закінчили, але могли навіть нічийку зробити», - сказав Ордець.

Нагадаємо, в червні 2019 року Ордець покинув «Шахтар» в статусі вільного агента і підписав з московським «Динамо» трирічний контракт. За умовами контракту українець заробляє в російському клубі 1 млн євро на рік плюс бонуси.

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.