Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 лютого 2021, 15:29
478
0

Анатолій НУРІЄВ: «Весінню частину сезону зустрінемо у всеозброєнні»

Футболіст «Миная» підбив підсумки навчально-тренувальних зборів своєї команди

| Оновлено 07 лютого 2021, 15:29
478
0
Анатолій НУРІЄВ: «Весінню частину сезону зустрінемо у всеозброєнні»
ФК Минай. Анатолій Нурієв

У заключному спарингу «Mиная» на турецькому зборі з «Вересом» хет-триком відзначився футболіст закарпатської команди Анатолій Нурієв. Форвард прокоментував своє досягнення в спарингу і збір у Туреччині.

«Один з голів я записав до свого активу, реалізувавши пенальті. Для мене це було важливо, адже в осінній частині чемпіонату УПЛ я в поєдинках з «Шахтарем» і «Десною» не забивав з «точки». Сподіваюся, що тепер з «прицілом» і в календарних матчах вже все буде в порядку, хоча в «Mинаї» і без мене вже є кому виконувати «вирок».

Із зіграних в Туреччині спарингів виділив би гру з «Mарібором». Незважаючи на те, що «Mинай» крупно поступився, думаю, що ми все одно витягли багато корисного. І не тільки тому, що раніше в контрольних матчах не зустрічалися з клубом, який регулярно бере участь в єврокубках. Словенці, дійсно, залишили відмінне враження командними діями, умінням йти з-під пресингу. Заради справедливості потрібно сказати, що ми на тлі «Mарібора» теж виглядали гідно, хіба що, на відміну від опонента, не досягли успіху в реалізації створених гольових моментів. На жаль, саме в поєдинку зі словенцями я не уникнув пошкодження і відчував дискомфорт до закінчення збору. Зараз, начебто, все вже в порядку.

В цілому я задоволений виконаною роботою в Туреччині. Щоправда, в перші дні не пощастило з погодою, але все із запланованого вдалося виконати. Дуже важливо, що були кваліфіковані спаринг-партнери, які діяли у різних стилях. Тепер найближчими днями постараємось проаналізувати помилки, зробити правильні висновки і зустріти весняну частину сезону у всеозброєнні», — зазначив Нурієв.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.