Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
5516
3

Ліверпуль – Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 23-го туру Прем'єр-ліги

Ліверпуль – Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine. Клопп та Гвардіола

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 23-го туру Прем'єр-ліги Англії «Ліверпуль» – «Манчестер Сіті»:

«Дуже цікава гра. За «Ліверпуль» в попередньому матчі через травми не грали Ван Дейк, Матіп, Мане, Гомес, Жота, Фабіньо, Кейта. А це, як мінімум половина основного складу «Ліверпуля». Жоден клуб світу не стикався з подібним. Наприклад, у «Ман Сіті» на травмах три людини: Де Брюйне, Агуеро і Аке. Через відсутність Де Брюйне Гвардіолі доводиться перебудовувати гру команди. Ми навіть спостерігаємо, що Зінченко грає на іншій позиції тепер.

Але як адекватно замінити лідерів? Тому «Ліверпулю» треба якось виходити з цієї ситуації. Клопп взяв в команду захисників Кабака і Девіса в якості заміни травмованим центрбекам. «Ман Сіті» зараз мало пропускає, бо їх посилив португалець Рубен Діаш. Це такий же захисник, як у «Ліверпуля» Ван Дейк. Він гарний у всіх аспектах.

«Ліверпуль» несподівано програв «Брайтону» (0:1). Матч з «Ман Сіті» для них практично вирішальний за чемпіонство. «Мерсисайдці» більш мотивовані, і вони ближче до перемоги. Але «городяни» до цього програвали аж в листопаді «Тоттенхему» (0:2). «Ман Сіті» 13 матчів поспіль виграв. Підопічні Гвардіоли стали грати раціональніше і більш прагматично. Але без Агуеро і Де Брюйне у команди є проблеми в атаці. Якщо з іншими командами це проходить, то з «Ліверпулем» це може не пройти. Доведеться більше оборонятися, адже у «Ліверпуля» атака дуже сильна. Для «Сіті» нічия в цьому матчі буде рівноцінна перемозі.

Мені здається, «Ліверпуль» не програє, і я навіть скажу, що, можливо, виграє. Занадто довго «Ман Сіті» не програє. Зазвичай такі серії закінчуються. Тим більше, «городяни» вже 13 матчів поспіль перемагають. Так що цілком ймовірно, в цьому поєдинку «Ман Сіті» поступиться. Я думаю, «Ліверпуль» в цьому матчі переможе», – вважає Грозний.

Матч «Ліверпуль» – «Манчестер Сіті» відбудеться 7 лютого. Початок зустрічі – о 18:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Peters59
Всем срочно ставить на мм, грозный проклял ливерпуль
Peters59
Мс,конечно