Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 червня 2021, 02:27
5069
15

Ярмоленко – серце і душа збірної. Чому в клубі його не бачать в основі?

Андрій Столярчук та Віктор Вацко розмірковують про перспективи Ярмоленка

| Оновлено 02 червня 2021, 02:27
5069
15
Ярмоленко – серце і душа збірної. Чому в клубі його не бачать в основі?
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Ярмоленко

Коментатори і експерти телеканалів Футбол 1/2/3 і Андрій Столярчук та Віктор Вацко розмірковують про перспективи Андрія Ярмоленка в складі збірної України на Євро-2020:

Андрій Столярчук: «У клубі його не бачать в стартовому складі. Це не через те, що Ярмоленко – поганий футболіст. Просто він не підходить під футбол Мойєса. Прийшли нові футболісти, наприклад, Лінгарда орендували у «МЮ». Він в першому ж матчі забив два м'ячі. Він більше підходить Мойесу, але повторюся, що це не означає, що Ярмоленко – поганий футболіст.

Зараз настає й моральна, й ігрова компенсація в таборі національної команди, тому що тут Ярмоленко – стовідсотковий герой на футбольному полі. Він доводить, що готовий бути лідером національної команди. Мені дуже сподобався його матч проти збірної Іспанії. Феєрично виглядала вся команда – і в тактичному вимірі, і з точки зору ігрової дисципліни. Ярмоленко там видав топовий поєдинок.

Я пам'ятаю, як його знищували після матчів з Польщею і Німеччиною. Але проти Іспанії він вийшов та продемонстрував футбол своїх найкращих часів. Саме він тоді віддав результативну передачу на Циганкова. Мені здається, Ярмоленко залишиться не просто основною частиною команди, але й капітаном і в роздягальні, і на футбольному полі. Це лідер команди і душа. Це футболіст, який робить різницю і результат на футбольному полі».

Віктор Вацко: «Я пам'ятаю, коли Андрій переходив до Англії. Він з «Динамо» Київ йшов до Європи. Спочатку це була «Боруссія» Д. Чому він переходив у «Боруссію»? Там був тренер Петер Бош. Він грав в футбол, який був у «Динамо» під керівництвом Реброва. Відповідно, клуб підбирав Ярмоленка на позицію правого вінгера. У «Боруссії» Петера Боша Ярмоленко мав прекрасний вигляд. Коли пишуть, що він провалився в «Боруссії», це повна неправда.

Наскільки я знаю, «Вест Хем» не планує позбавлятися від Ярмоленка. У нього півтора роки контракту. Всі говорять: біда, катастрофа, не грає. У «Вест Хемі» ним задоволені. Для Мойеса Ярмоленко – дуже сильна опція з точки зору футболіста, який може вийти з лави запасних. У Кубку він грав на позиції нападника. Забив м'яч, і всім вже Ярмоленко подобається.

Ярмоленко в збірній і у «Вест Хемі» – це два різних футболіста за своїми функціями, статусу і своїм впливом в роздягальні. Я впевнений, що Ярмоленко – це серце та душа нашої збірної».

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англія – Словаччина. Відео голів та огляд матчу (оновлюється)
Футбол | 30 червня 2024, 19:51 0
Англія – Словаччина. Відео голів та огляд матчу (оновлюється)

Дивіться відеоогляд матчу 1/8 фіналу Євро-2024

Скандальний олігарх виділив величезну суму призових збірній Грузії
Футбол | 30 червня 2024, 11:47 17
Скандальний олігарх виділив величезну суму призових збірній Грузії

За перемогу на чемпіонаті Європи футболістам обіцяно 50 мільйонів євро

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
None
Под Ярмолу надо брать еще одного игрока - либо надежного защитника, либо играть в два опорника из которых один с правым смещением. Такой роскоши мало кто себе может позволить. Ну не играет он домой. Вспомним сколько правых защитников сменила Боруссия под Ярмолой! Кого только не пробовали. Все в ноль, никто не хочет пахать за себя и за того еще парня
Mac_Gyver
Ярмола слаб в игре на защиту.
_ENJOY
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Turnok
Потому что поздно отпустили из Динамо.
Alexxx1402
Потому,что он бревноленко
axylinam
У Ярмоленко как у профессионального футболиста всё в порядке учитывая возраст,отличный контракт,живёт в Лондоне,всё прекрасно
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Leo Leo
Если он сердце и душа сборной то сборной конец, может и Коноплянка? Однообразный, неуравновешенный,нестабильный..
Кого можно назвать сердцем и душой так это Шевченко!
Leo Leo
Нормально так лизнул, ждём новый выпуск блогера Вацко с Ярмоленко
Слушай Книгу
Я вже бачив як вони в Бразилії грали... За які заслуги вони ще в збірній? То й самий Швед який також майже немає ігрової практики на порядок краще грає ніж ярмо і коно, але його чомусь в збірну на постійній основі не кличуть.
kvlad200760
Кому це знадобилось підносити Ярмоленка? Що з ним що без нього гра збірної принципово не міняється,можливо навіть без нього надійніше збірна виглядає.Гольова передача в матчі з іспанцями? Але гольовою її можна назвати з великою натяжкою,там цілком і повністю заслуга Циганкова- прийняв доволі складну високу передачу,пробив без обробки і м*яч чудово ліг на ногу. При всіх цих чинниках яка ж це гольова передача?Чисто формально але не по суті. А коли гравець "душа і серце команди" то це видно не тільки в збірній але й в клубі. Як на мене то час Ярмоленко якщо не минув, то точно закінчується.