Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 07 лютого 2021, 21:37
1437
0

Марсель – ПСЖ. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер зробив прогноз на матч 24-го туру французької Ліги 1

| Оновлено 07 лютого 2021, 21:37
1437
0
Марсель – ПСЖ. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 24-го туру французької Ліги 1 «Марсель» – «ПСЖ».

«Цікава гра. Тому що в командах відбуваються зміни тренерів. У ПСЖ Тухель змінив Почеттіно. Парижани недавно несподівано програли «Лорьяну» (2:3), але потім виграли у «Німа» (3:0). ПСЖ все одно головний фаворит в боротьбі за чемпіонство Франції! Особливо, коли Почеттіно і гравці адаптуються один до одного, вони катком будуть проходити по суперниках, набираючи очки. У ПСЖ склад дуже сильний! Неймар, Мбаппе, Кін, Ді Марія, Мауро Ікарді, Сарабія. Там будь-який гравець – зірка! Випадкових футболістів там немає. І, звичайно, ПСЖ тут фаворит.

У «Марселя» серйозний конфлікт з фанатами через гру і результати. Довелося відправити у відставку Андре Віллаш-Боаша після низки поразок. Фанати приїхали на базу, скандал був і Віллаш-Боаш сам подав у відставку. Португалець взяв всю відповідальність за результати на себе. «Марсель» зараз шукає гідну кандидатуру і це повинен бути тренер з ім'ям. Мауріціо Саррі не захотів приймати команду по ходу сезону.

Особисто я більшість команд приймав під час сезону. Коли складно, клуб запрошує досвідчених кваліфікованих фахівців, щоб ти дав результат. А я, звертаючись до тренерів-колег, скажу: «вас не завжди будуть запрошувати в міжсезоння! Використовуйте будь-які варіанти. Вас будуть запрошувати, коли складно. Якщо команда добре грає, навіщо міняти тренера.

Але зараз «Марсель» робить ставку на те, щоб запросити в команду аргентинця, екс-наставника збірної Чилі, Хорхе Сампаолі, який зараз тренує «Атлетіко Мінейро». Серед кандидатів є і португалець Абел Феррейра, який з «Палмейрасом» виграв Копа Лібертадорес. Але прерогативу віддають Хорхе Сампаолі. Імовірність того, що він очолить «Марсель», велика.

Я б на місці Саррі прийняв би зараз провансальців. По-перше, місто з традиціями, такий класний клуб, гравці є хороші. Це Стів Манданда, Дімітрі Пайєт, Альваро Гонсалес і інші. Там є, з ким попрацювати. Тим більше, я впевнений, там дадуть карт-бланш для посилення. Ось «Марсель» вже посилився Аркадіушом Міліком, і він встиг забити «Лансу». Склад у провансальців непоганий.

Але в цьому конкретному матчі у «Марселя» немає шансів. Хоча в недавньому матчі за Суперкубок Франції ПСЖ ледве виграв у провансальців з рахунком 2:1. Але психологічна ситуація зараз не на користь «Марселя». Також ПСЖ не має права втрачати очки, бо парижани на три очки відстають від першого «Лілля».

ПСЖ вже 16 лютого грати з «Барселоною» на виїзді перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Думаю, матч із роздратованим «Марселем» покаже в якому стані знаходиться ПСЖ перед битвою з «Барсою». Думаю, сьогодні з такою «Барселоною» можна грати. У ПСЖ великі шанси пройти «Барселону». І в даному матчі з «Марселем» фаворитом є ПСЖ і, на мій погляд, парижани виграють», – вважає Грозний.

Матч «Марсель» – «ПСЖ» відбудеться 7 лютого. Початок зустрічі – о 22:00.

 
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

ФОТО. Шевченко провів робочу зустріч у Мінмолодьспорту. Що підписано?
Футбол | 26 квітня 2024, 00:37 0
ФОТО. Шевченко провів робочу зустріч у Мінмолодьспорту. Що підписано?

Президент УАФ підписав договір про співпрацю з міністерством

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.