Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 лютого 2021, 16:07
1497
1

Аталанта - Торіно. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Команда Маліновського та Коваленка прийме одного з аутсайдерів

| Оновлено 06 лютого 2021, 16:07
1497
1
Аталанта - Торіно. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

Після переходу Віктора Коваленка інтерес українських любителів футболу до «Аталанти» повинен стати ще вищим. У 21-му турі Серії А «Богиня» вдома зіграє з одним з аутсайдером чемпіонату Італії, «Торіно».

Незважаючи на паузу в єврокубках, графік матчів у «Аталанти» зараз дуже непростий. Минулого тижня команда Джан П'єро Гасперіні двічі зіграла з грізним «Лаціо» (спочатку героїчно в меншості вибила римлян з Кубка Італії, а потім програла вдома в рамках чемпіонату).

Цього тижня «Аталанта» в першому матчі півфіналу Кубка Італії на виїзді зіграла внічию 0:0 з «Наполі». Матч-відповідь вже через тиждень, а між цими поєдинками бергамаскам потрібно ще і постаратися не втратити очки в матчі з «Торіно».

Боротьба за місце в зоні Ліги чемпіонів в цьому сезоні для «Аталанти» виходить набагато складнішою, ніж в минулому. Після поразки від «Лаціо» команда Гасперіні випала навіть із зони Ліги Європи, хоча відставання від четвертого місця складає всього 4 очки - щільність в турнірній таблиці дуже висока. Рівень конкуренції за місце в топ-4 Серії А в нинішньому сезоні дуже високий, і втрата очок в матчі з командами рівня «Торіно» може дорого обійтися Маліновському і компанії.

Самому «Торіно» зараз очки також потрібні як повітря - команда веде відчайдушну боротьбу за виживання. 4 нічиї в останніх 5 турах допомогли команді Марко Джампаоло наздогнати в турнірній таблиці кризовий «Кальярі», проте «Бики» залишаються на краю прірви.

Обидві команди підходять до матчу не в оптимальних складах. У «Аталанти» травмований основний правий латераль Ханс Хатебур, якого замінить новачок команди Йоакім Меле. Також не зіграє запасний центральний захисник Бошко Шутало.

Проблеми на правому фланзі захисту є і у «Торіно» - травмований Мерго Войвода. Також Джампаоло поки не може розраховувати на новачка команди Антоніо Санабрію, якого в січні за 7 мільйонів євро купили у іспанського «Бетіса».

А що ж українці? Італійські ЗМІ прогнозують появу Руслана Маліновського в основі «Аталанти». А ось Віктор Коваленко, швидше за все, обмежиться першим потраплянням до заявки своєї нової команди.

Букмекери беззаперечним фаворитом матчу вважають «Аталанту». Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,46, на «Торіно» - 7,3. Імовірність нічиї - 5,2.

Орієнтовні склади:

«Аталанта»: Голліні - Толой, Ромеро, Паломіно - Меле, Де Роон, Фройлер, Госенс ​​- Маліновський - Ілічич, Сапата
«Торіно»: Сірігу - Бремер, Льянко, Іццо - Сінго, Мандрагора, Рінкон, Лінетт, Ансалді - Дзадза, Белотті

6 лютого, субота

«Аталанта» - «Торіно»
Бергамо. «Gewiss Stadium». Початок – о 16:00
ТБ-трансляція на «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua – 3:1
 
  • 1,464
  • 5,1
  • 7,2
Сделать ставку
 
  • 1,45
  • 4,7
  • 7,4
Сделать ставку
 
  • 1,44
  • 4,8
  • 7,4
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
oenergo.com
Три попадания в заявку приравниваются к одному попаданию в ворота?