Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 08 лютого 2021, 21:07
2252
1

Атлетіко - Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Хто зупинить «матрацників»?

| Оновлено 08 лютого 2021, 21:07
2252
1
Атлетіко - Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/atleti

У понеділок, 8-го лютого, в Мадриді на стадіоні «Ванда Метрополітано» в рамках матчу 22-го туру чемпіонату Іспанії місцевий «Атлетіко» прийме «Сельту» з Віго.

«Атлетіко»

«Атлетіко» розбушувався не на жарт. «Матрацники» мають восьмиматчеву переможну серію в Ла Лізі. Команда Дієго Сімеоне останній раз втрачала очки в чемпіонаті ще 12 грудня, коли програла «Реалу». Така переможна серія дала команді зі столиці Іспанії комфортну перевагу перед суперниками. Мадридці впевнено лідирують у турнірній таблиці, випереджаючи «Барселону» і «Реал» на десять очок і при цьому маючи гру в запасі. Здається, що «Атлетіко» вже не упустить чемпіонство в цьому сезоні, хоча грати ще і довго. Вже дуже нестабільні і «Барса», і «Реал», а «Атлетіко», навпаки, не тільки здобуває результат, а й показує дуже якісний футбол. Особливо виділяється непотрібний «Барселоні» уругваєць Луїс Суарес, який вже забив 14 м'ячів і є найкращим бомбардиром турніру.

Трохи змазала сезон для «матрацників» сенсаційна поразка від «Корнельї» в Кубку Іспанії, хоча з великою часткою ймовірності цей турнір команді Сімеоне в цьому сезоні просто заважав, і від нього вирішили відмовитися, кинувши всі сили на чемпіонат і Лігу чемпіонів. В 1/8 фіналу найсильнішого європейського турніру «Атлетіко» вже 23 лютого зіграє домашній матч проти лондонського «Челсі». Очікуються цікаві поєдинки, з огляду на непогану гру лондонців після зміни тренера.

Коронавірус не обійшов стороною і «Атлетіко». Відразу чотири футболісти команди підхопили хворобу. Це Жоау Фелікс, Яннік Карраско, Маріо Ермосо і Мусса Дембеле. Також продовжує відбувати дискваліфікацію Кіран Тріпп'єр. Відчутні втрати для «матрацників».

«Сельта»

Команда з Віго не може виграти вже п'ять матчів чемпіонату поспіль. Після домашньої вікторії над «Уескою» 30 грудня були поразки від «Реала», «Вільярреала» і «Бетіса», а також нічиї з «Ейбаром» і «Гранадою». Такі результати відкинули «небесних» на десяте місце в турнірній таблиці. В їхньому активі 25 очок. З огляду на щільність у таблиці, «Сельта» випереджає зону вильоту лише на шість очок, тому розслаблятися команді Едуардо Коудета ще рано.

Крім поганих результатів у Примері, «Сельта» також вилетіла з Кубка Іспанії, розгромно поступившись скромній «Ібіці». Поки що сезон для команди з Віго складається явно не так, як хотілося б, але ще є час все виправити.

Історія зустрічей

Всього суперники провели між собою 115 матчів, з яких 69 залишилися за «Атлетіко». 25 перемог здобула «Сельта», а ще 21 поєдинок завершився нічийним результатом.

У матчі першого кола «Атлетіко» здобув впевнену гостьову перемогу, відправивши в сітку воріт «Сельти» два м'ячі. Авторами голів стали Луїс Суарес і Яннік Карраско.

Орієнтовні склади:

«Атлетіко»: Облак, Савич, Феліпе, Хіменес, Торрейра, Льоренте, Коке, Лемар, Сауль, Корреа, Суарес.

«Сельта»: Бланко, Мальо, Араухо, Мурільо, Карікол, Тапіа, Мендес, Ноліто, Бельтран, Аспас, Міна.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів поля, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.65 по лінії Parimatch.

8 лютого, понеділок

«Атлетіко» – «Сельта»
Мадрид. Стадіон «Ванда Метрополітано». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1,65
  • 3,50
  • 6,30
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Сельта не проиграет.