Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 лютого 2021, 18:41
12200
0

Прогноз на матч Інтер - Ювентус

Гра відбудеться 2 лютого

| Оновлено 06 лютого 2021, 18:41
12200
0
Прогноз на матч Інтер - Ювентус

Сьогодні в півфіналі Кубка Італії «Інтер» буде вдома приймати «Ювентус». Команди в середині січня вже перетиналися в Серії А, і тоді в Мілані господарі поля впевнено виграли 2:0. Тепер же туринці спробують взяти реванш. Аналітики Parimatch оцінюють шанси команд практично як рівні. У «Інтера» 37% на перемогу в цьому матчі, у «Ювентуса» - 34% (29% на нічию). При цьому у туринців 55% на вихід у фінал турніру. Матч-відповідь команди зіграють 9 лютого. Тут варто зазначити, що «Ювентус» частіше за всіх вигравав Кубок Італії, у нього 13 трофеїв. На другому місці «Рома» (9), а на третьому - «Інтер» і «Лаціо» (по 7).

Незважаючи на впевнену перемогу «Інтера» в Серії А, чекати повторення того результату не варто. Коли на полі зустрічаються два гранди, гра завжди непередбачувана. «Ювентус» напевно зробив висновки після поразки і видати знову таку ж вражаючу гру міланцям навряд чи вдасться.

Не варто також забувати, що обидві команди претендують на скудетто, цей трофей престижніший за Кубок. Тому, тренери можуть дати відпочити провідним виконавцям. У найближчому турі на «Ювентус» чекатиме гра з «Ромою», а «Інтер» зустрінеться з «Фіорентиною». Правда, навантаження у міланців все ж менше. Зусиллями «Шахтаря» вони вже вилетіли з єврокубків, тоді як на «Ювентус» ще чекає участь в плей-оф Ліги чемпіонів.

Швидше за все, обидва тренери спробують здобути результат малою кров'ю, а тому гра вийде досить прагматичною. «Інтер» і «Ювентус» в очних зустрічах взагалі не часто забивають більше двох м'ячів. У 53% Parimatch оцінює те, що і в цей раз голів буде менше трьох. Особливо вигідно не форсувати події «Ювентусу», який потім буде приймати «Інтер» вдома. Але гра при цьому все одно повинна вийти яскравою. А як інакше, коли на полі такі команди?

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 49
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

ФРІДМАН: «Під час ракетного удару по Дніпру команда знаходилась у Києві»
Футбол | 19 квітня 2024, 17:02 1
ФРІДМАН: «Під час ракетного удару по Дніпру команда знаходилась у Києві»

Комерційний директор «Дніпра-1» розповів про ситуацію в Дніпрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.