Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 лютого 2021, 20:32
1862
0

Вулверхемптон - Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Каноніри» в гонитві за лідерами

| Оновлено 02 лютого 2021, 20:32
1862
0
Вулверхемптон - Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/arsenal

У вівторок, 2-го лютого, в Вулверхемптоні на стадіоні «Молінью» в рамках матчу 22-го туру чемпіонату Англії «Вулверхемптон» прийме «Арсенал».

Протистояння чотирнадцятої і десятої команд англійської Прем'єр-ліги, які явно незадоволені своїм поточним становищем в турнірній таблиці і мають намір поліпшити свої позиції. Перед початком чемпіонату думалося, що ці колективи боротимуться за єврокубки, проте на ділі поки це не підтверджується. Звичайно, грати ще довго, але в даний момент можна сказати одне - команди поки не виконують завдання на сезон і їм потрібно починати перемагати вже «тут і зараз».

«Вулверхемптон»

«Вовки» в поточному сезоні виступають вкрай нестабільно. Команда Нуну Ешпіріту Санту не може виграти в чемпіонаті Англії вже вісім матчів поспіль. Останній раз «Вулверхемптон» перемагав ще 15 грудня, коли в рідних стінах переграв «Челсі». Після цього були три нічийних результати і п'ять поразок. Звідси і чотирнадцята позиція в таблиці з різницею м'ячів «-9». Правда, від зони вильоту команду відділяє ще дев'ять очок.

Незважаючи на невтішні результати в чемпіонаті, «бродяги» успішно виступають в Кубку Англії. Підопічні Санту вже пройшли «Кристал Пелас» і «Чорлі» і в 1/8 фіналу турніру зіграють проти «Саутгемптона».

Що стосується останнього матчу в чемпіонаті, то «Вулверхемптон» 30 сiчня програв «Кристал Пеласу» і дозволив супернику себе обійти. Серед втрат зі складом відзначимо відсутність травмованих Раяна Аіта Нурі, Джонні, Фернандо Маркано і Рауля Хіменеса. Незважаючи на це, «португальська» банда Санту повинна дати бій більш іменитому супернику.

«Арсенал»

«Каноніри» також в цьому сезоні особливо не радують своїх уболівальників. Стартувала команда зі столиці Англії просто жахливо і перебувала ближче до зони вильоту, але зараз поступово прийшла до тями і вже піднялася на десяту позицію. Більш того, «зброярі» не програють в Прем'єр-лізі вже сім матчів. За цей час команда здобула п'ять перемог і двічі зіграла внічию. Правда, лондонці встигли вилетіти з Кубка Англії, поступившись «Саутгемптону».

«Арсенал» буде всіма силами прагнути піднятися вище в турнірній таблиці, оскільки будь-яке місце, яке не дасть «канонірам» права виступати в наступному сезоні в єврокубках, буде вважатися провалом. Уже 18 лютого «Арсенал» продовжить боротьбу за Лігу Європи. Команда легко пройшла свою групу і в 1/16 фіналу другого за престижністю клубного турніру Старого Світу зіграє проти португальської «Бенфіки».

Не допоможуть «Арсеналу» в цій грі Пабло Марі, Дані Себальос, Букайо Сака, Метью Райан і, швидше за все, П'єр-Емерік Обамеянг.

Історія зустрічей

Суперники зіграли між собою 117 разів. 58 перемог на рахунку «Арсеналу», ще 31 зустріч виграв «Вулверхемптон», а 28 матчів завершилися внічию.

У матчі першого кола «Вулверхемптон» на виїзді переграв «Арсенал» з рахунком 2:1. На голи Педру Нету і Даніеля Поденсе «каноніри» відповіли лише голом престижу від Габріеля.

Орієнтовні склади:

«Вулверхемптон»: Патрісіу, Кілман, Коуді, Болі, Семеду, Моутінью, Дендонкер, Гувер, Нету, Поденсе, Вітіньо.

«Арсенал»: Лено, Бельєрін, Холдинг, Луїс, Соареш, Томас, Джака, Пепе, Сміт-Роу, Мартінеллі, Ляказетт.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 2.26 по лінії Parimatch.

2 лютого, вівторок

«Вулверхемптон» – «Арсенал»
Вулверхемптон. Стадіон «Молінью». 20:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 0:1
 
  • 3,35
  • 3,35
  • 2,26
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.