Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 31 сiчня 2021, 17:38
2440
0

Мессі міг покинути Барселону через незалежність Каталонії

Нові подробиці контракту аргентинця

| Оновлено 31 сiчня 2021, 17:38
2440
0
Мессі міг покинути Барселону через незалежність Каталонії
twitter.com/FCBarcelona

Іспанські ЗМІ продовжують аналізувати контракт Ліонеля Мессі з «Барселоною», який був опублікований сьогодні газетою El Mundo.

В угоді був прописаний пункт, згідно з яким Мессі міг розірвати контракт з клубом в односторонньому порядку в разі, якщо Каталонія проголосить свою незалежність.

Також для Мессі передбачений бонус у розмірі 1,17 мільйона євро в разі, якщо він проведе 60% матчів «Барселони» в сезоні. При цьому матч вважається зіграним, якщо Мессі провів на полі 45 хвилин, в той час, як у контрактах інших гравців прописані 60 хвилин. Матчі, які Мессі пропустив через травму, вважаються за зіграні.

Також контракт захищав Мессі від фінансових втрат, які могли бути пов'язані з відстороненням від футболу за порушення в складі збірної Аргентини (як приклад - відсторонення Луїса Суареса на 4 місяці за укус Джорджо К'єлліні в 2014 році).

За перемогу в фіналі Ліги чемпіонів для Мессі передбачений бонус у розмірі 3,5 мільйонів євро, за участь в Лізі чемпіонів - 1,66 мільйона. За перемогу в Кубку Іспанії аргентинець отримував 104 тисячі євро.

Олег Дідух Джерело: AS
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.