Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 сiчня 2021, 14:39
2708
4

РОТАНЬ: «Вірменія чомусь не приймає календар Євро-2023 U-21»

Наставник молодіжки прокоментував результати жеребкування

| Оновлено 30 сiчня 2021, 14:39
2708
4
РОТАНЬ: «Вірменія чомусь не приймає календар Євро-2023 U-21»
УАФ. Руслан Ротань

Наставник молодіжної збірної України U-21 Руслан Ротань прокоментував результати жеребкування кваліфікації Євро-2023 U-21, фінальний турнір якого пройде в Румунії та Грузії:

«Франція виділяється з групи, це топ-команда. Але не буду скидати з рахунків Сербію, Північну Македонію, Вірменію і Фарери, які знаходяться далеко. Назву цю групу важкою, але в будь-якому випадку з усіма суперниками будемо грати. Від балканських команд завжди можна чекати сюрпризів, у них є кваліфіковані футболісти, вони продають їх в європейські чемпіонати. Школи там працюють добре. Ми спробуємо перемогти в першому матчі і зробити все так, щоб ми кваліфікувалися.

Ми зараз дискутуємо щодо календаря. В принципі з усіма вдалося домовитися, але збірна Вірменії чомусь не приймає календар. Тому все перенеслося на вівторок і вирішиться в штаб-квартирі УЄФА.

Експериментів варто чекати завжди. Ми постійно щось шукаємо і хочемо покращувати гру. Радує, що є кістяк, який закінчував минулий відбірковий цикл, досить кваліфіковані футболісти. Ось зараз знаходимося в Туреччині і стежимо за їхнім фізичним станом і шукаємо нові таланти, щоб їх не втратити.

Пріоритет – національна збірна. Якщо футболіст туди потрапляє і влаштовує тренерів, немає сенсу їх повертати і змушувати їх робити крок назад. Це недоцільно. Якщо головний тренер дає нам таке посилення, ми від цього не відмовимося. Ми продовжимо готувати футболістів до національної збірної, скомбінуємо наші мрії і будемо намагатися виховувати футболістів для головної команди. Також будемо намагатися здобувати результат, адже 10 років не виходили на жоден турнір. Це нас зачіпає, це для нас велика мотивація».

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Бла-бла-бла.... Якісь просто набір тез, непов'язаних між собою. А я ще нарікав на Клічка та Шевченка...
keegan
Так и не хватило совести уйти...опять нас ждут отговорки
Al Zolo
мы-далеко не фавориты группы-молодые французкие дарования играют по всей Европе сербские и македонские-тоже отмечаются в больших лигах а где играют наши юныедарования?
Tеllur
Мы мы мы....
А где Я?
Где Я заставлю их землю грызть ради побед?