Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
| Оновлено 01 лютого 2021, 21:36
2945
0

Спортинг – Бенфіка. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер зробив прогноз на матч 16-го туру португальської Прімейри

| Оновлено 01 лютого 2021, 21:36
2945
0
Спортинг – Бенфіка. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Twitter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 16-го туру португальської Прімейри «Спортінг» – «Бенфіка».

«Це дербі! Я про нього знаю не з чуток. Під час перебування старшим тренером «Спартака» і асистентом Олега Романцева ми в Лізі чемпіонів грали проти «Спортінга». Ми їх обіграли в «Лужниках» (3:1) і 3:0 в Лісабоні. Так, фанати «Бенфіки» за нас тоді дуже сильно переживали (сміється).

У цьому році «Спортінг» дуже пристойно грає. «Леви» виглядають зараз сильніше за всіх і з 39 очками лідирують в чемпіонаті Португалії. «Спортінг» ще жодного разу не програв в цьому сезоні (12 перемог і 3 нічиї). Вони 33 забили і тільки 9 пропустили. Жоао Маріо і компанія виглядають дуже пристойно. «Бенфіка» добре зміцнилася і також є топовою командою, перебуваючи на третьому місці.

Обидві команди працюють з гравцями на продаж. Вони беруть талановитих бразильців і виховують їх. Мова одна і та ж, їм простіше. Культура роботи з м'ячем майже одна і та ж, бразильцям легко адаптуватися в Португалії. Бюджети клубів в Португалії багато в чому залежать від трансферів.
Родзинки дербі додає той факт, що нинішній наставник «Бенфіки» Жоржи Жезуш тренував «Спортінг».

Додамо, що «Бенфіка» продала в «Ман Сіті» дуже сильного захисника Рубена Діаша, який надав надійності в обороні «городян». Звичайно, «Бенфіка» відпустила дуже сильного захисника, і її оборона стала слабшою.

«Бенфіці» не можна програвати, тому що, якщо вони поступляться, фактично з боротьби за чемпіонство підопічні Жезуша випадуть.

Дербі непередбачуване. Можу припустити, що будуть в матчі вилучення. Знаючи емоції і характер португальців, це припустити можна. Будуть забиті м'ячі, природно. «Спортінг» в цьому сезоні постійно забиває.

Шановні читачі, отримуйте задоволення від такого футболу, від таких матчів. А я по таких поєдинках вам намагаюся дати експертну оцінку з позиції тренера», – сказав Грозний.

Матч «Спортинг» – «Бенфіка» відбудеться 1 лютого. Початок зустрічі – о 23:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.