Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1788
2

Манчестер Сіті - Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Зінченко і його команда не мають наміру оступатися

Манчестер Сіті - Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/mancity

У суботу, 30-го січня, в Манчестері на стадіоні «Етіхад» в рамках матчу 21-го туру чемпіонату Англії «Манчестер Сіті» прийме «Шеффілд Юнайтед».

«Манчестер Сіті»

Команда Хосепа Гвардіоли нарешті змогла закріпитися на першому місці в турнірній таблиці. А все завдяки його суперникові з Шеффілда, який завдав сенсаційної поразки іншому клубу з Манчестера - «Юнайтед». Тепер саме «городяни» є основними претендентами на завоювання трофею. Більш того, за втраченими очками «Сіті» вже випереджає «Юнайтед» на чотири очки, а «Ліверпуль», «Лестер» та інших - ще більше. Можна сказати, що все зараз в руках і ногах «городян», хоча, безумовно, грати ще дуже багато.

«Манчестер Сіті» знаходиться у відмінній формі. Підопічні Гвардіоли мають серію перемог з одинадцяти матчів. Останній раз «городяни» не змогли перемогти ще 15 грудня в матчі з «Вест Бромвічем», а програли і зовсім тільки 21 листопада в поєдинку з «Тоттенхемом». Вражаюче! Серед тижня «Сіті» без шансів на виїзді переграв той же «Вест Бромвіч», відправивши в його ворота п'ять м'ячів.

«Небесно-блакитні» продовжують боротьбу у всіх можливих турнірах. Вони вийшли в фінал Кубка англійської ліги (25 квітня зіграють з «Тоттенхемом»), в 1/8 фіналу Кубка Англії (10 лютого зіграють з «Суонсі») і в цю ж стадію турніру Ліги чемпіонів (24 лютого перший матч з «Боруссією» з Менхенгладбаха). Команда українського півзахисника Олександра Зінченка, який останнім часом став гравцем основи, показує найкращий футбол в Англії і справедливо претендує на всі чотири трофеї.

Перед грою з «Шеффілдом» у «Манчестер Сіті» лише дві втрати. Не зіграють Кевін Де Брюйне і Серхіо Агуеро.

«Шеффілд Юнайтед»

Після несподіваною перемогою над «Манчестер Юнайтед» «Шеффілд» трохи поліпшив свої позиції. Хоч команда Кріса Вайлдера і залишилася останньою, але тепер відставання від рятівного місця становить лише 10 очок. З огляду на те, що ще 18 ігор попереду, все реально. До того ж, такі перемоги, як над «червоними дияволами», можуть дати команді певний поштовх, імпульс і вона починає грати краще.

Взагалі ж, в останніх п'яти матчах у всіх турнірах в активі «клинків» чотири перемоги. Вони двічі виграли в Кубку країни і двічі в чемпіонаті. З огляду на те, що перша з них стала лише дебютною в сезоні, можна зробити висновок, що команда на ходу і може доставити певні проблеми «Сіті», хоч і є явним андердогом.

Кріс Вайлдер не зможе розраховувати в цьому поєдинку на травмованих Сандера Берга, Олівера МакБерні, Бена Осборна, Джека Робінсона і Джека О'Коннела.

Історія зустрічей

Суперники виходили на поле один проти одного вже 120 разів. Показники розподілилися наступним чином: 49 перемог у «Манчестер Сіті», 37 вікторій у «Шеффілда» і 34 нічиї.

У матчі першого кола «Сіті» в боротьбі, але все ж зміг взяти три очки. Долю тієї зустрічі вирішив єдиний гол, автором якого став Кайл Вокер.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Зінченко, Діаш, Стоунз, Канселу, Сілва, Родрі, Гюндоган, Стерлінг, Фоден, Жезус.

«Шеффілд Юнайтед»: Рамсдейл, Бешем, Джагелка, Ампаду, Болдок, Лундстрьом, Норвуд, Флек, Брайан, Макголдрік, Шарп.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться впевненою перемогою господарів поля, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з форою -1,5 з коефіцієнтом 1.45 по лінії Parimatch.

30 січня, субота

«Манчестер Сіті» – «Шеффілд Юнайтед»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 3:0
 
  • 1,13
  • 8,80
  • 28,0
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомо, хто замінить Ф'юрі у бою з Усиком, якщо Тайсон знову травмується
Бокс | 22 квітня 2024, 14:37 1
Відомо, хто замінить Ф'юрі у бою з Усиком, якщо Тайсон знову травмується

На поєдинок з українським чемпіоном може вийти Філіп Хргович

Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки
Футбол | 23 квітня 2024, 06:30 33
Турнірна таблиця УПЛ. Шахтар гарантував собі єврокубки

Гірники можуть вийти напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pol Chopa
Для Шеффов здесь уместно *можем повторить*.
Tеllur
Тут будет 4:0 после Юнайтед...