Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 31 сiчня 2021, 13:35
731
0

Інтер – Беневенто. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Легкої прогулянки для господарів чекати не варто

| Оновлено 31 сiчня 2021, 13:35
731
0
Інтер – Беневенто. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
ФК Інтер

У суботу, 30 січня, відбудеться матч 20-го туру чемпіонату Італії з футболу, в якому міланський «Інтер» на домашньому стадіоні «Джузеппе Меацца» прийматиме «Беневенто». Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

«Інтер»

Віце-чемпіон Італії в цьому сезоні всерйоз має намір поборотися за Скудетто. За 19 турів команда Антоніо Конте набрала 41 бал і відстає від «Мілана», який одноосібно лідирує, на два очки. Не так давно в «Інтера» була серія з восьми перемог поспіль в чемпіонаті, але вона була перервана. В останніх чотирьох поєдинках «нерадзуррі» набрали лише п'ять очок, однак все-таки підходять до майбутнього поєдинку в хорошому настрої.

Вся справа в тому, що на цьому тижні «Інтер» зумів здолати «Мілан» (2:1) в 1/4 фіналу Кубка Італії. Причому після першого тайму суперники вели в рахунку завдяки голу Златана Ібрагімовича, але на початку другої половини гри 39-річний швед залишив «Мілан» в меншості. «Інтер» чисельною більшістю скористався сповна і вирвав перемогу в основний час.

В «Інтері» вималювалася дуже сильна команда. Форварди Лаутаро Мартінес і Ромелу Лукаку показують відмінну результативність, завдяки їхнім зусиллям клуб є найбільш забивною командою Італії – 45 голів. Щоправда, бельгієць останнім часом в чемпіонаті не давав про себе знати, так що в майбутньому матчі ще більше постарається відзначитися.

«Беневенто»

Команда Філіппо Індзагі в минулому сезоні впевнено виграла Серію Б і підвищилася в класі. Багато хто думав, що «Беневенто» буде боротися за збереження прописки в елітному дивізіоні, але після першої частини сезону в Серії А очевидно, що проблем з цим не буде. Клуб займає 11 місце в турнірній таблиці, маючи в активі 22 очки.

Звичайно, поки що «Беневенто» не є кандидатом на вихід в єврокубки, але все одно показав себе міцним горішком, який здатний брати очки не тільки в матчах з аутсайдерами, але й середняками. Та й топ-клубам цілком може полоскотати нерви. Так що легкої прогулянки для господарів чекати не варто.

Орієнтовні склади

«Інтер»: Ханданович – Бастоні, Шкріньяр, де Врей, Барелла, Брозович, Відаль, Янг, Хакімі, Мартінес, Лукаку.

«Беневенто»: Монтіпо – Кальдірола, Барба, Туя, Гетемай, Віола, Йоніце, Імпрота, Тельо, Капрарі, Лападула.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що господарі здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.28 по лінії Parimatch.

30 січня, субота

«Інтер» – «Беневенто»
Мілан. Стадіон «Джузеппе Меацца». 21:45
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1.28
  • 5.90
  • 11.50
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.