Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 30 сiчня 2021, 19:18
988
0

Сампдорія – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Чинний чемпіон повинен брати три очки

| Оновлено 30 сiчня 2021, 19:18
988
0
Сампдорія – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
ФК Ювентус

У суботу, 30 січня, відбудеться матч 20-го туру чемпіонату Італії з футболу, в якому «Сампдорія» на домашньому стадіоні «Луїджі Ферраріс» прийматиме туринський «Ювентус». Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом.

У минулому сезоні «Сампдорія» не без зусиль уникла вильоту до Серії Б, відірвавшись від червоної зони всього лише на сім очок. Причому після семи турів генуезький клуб замикав турнірну таблицю в Серії А, зазнавши шести поразок в семи матчах. Але з приходом Клаудіо Раньєрі на пост головного тренера, результати «Сампдорії» дещо поліпшилися, що і дозволило зайняти 15 місце і зберегти прописку в елітному дивізіоні.

Першу частину нинішнього сезон «Дорія» провела трохи вдаліше і поки є типовим середняком. Після 19 турів у підопічних Раньєрі вісім перемог, дві нічиї і дев'ять поразок, що принесло в сумі 26 очок. Зона єврокубків вже досить далеко, на відстані трьох перемог. Та й кадровий потенціал поки не дозволяє команді всерйоз ставити перед собою мету виходу на міжнародну арену.

Що стосується «Ювентуса», то туринському клубу в минулому сезоні вдалося вдев'яте поспіль оформити чемпіонський титул. Перша частина цього сезону вийшла не настільки яскравою і досить неоднозначною. З одного боку, команда Андреа Пірло лише двічі програла в Серії А, але в той же час, при десяти перемогах, відразу шість поєдинків завершилися з нічийним результатом. З 36 очками в активі «Стара синьйора» знаходиться на п'ятому місці і відстає від «Мілана», який одноосібно лідирує, на сім балів.

«Ювентус» підходить до майбутньої зустрічі з серією з трьох перемог, причому всі вони були здобуті в різних турнірах. Спочатку підопічні Пірло виграли Суперкубок Італії, обігравши «Наполі», володаря Кубка за підсумками сезону-2019/20, з рахунком 2:0. Потім з таким же рахунком була обіграна «Болонья» в чемпіонаті, а на цьому тижні туринська команда розгромила СПАЛ (4:0) на шляху до півфіналу цьогорічного розіграшу національного Кубка.

Букмекери пропонують на перемогу «Ювентуса» коефіцієнт 1,55. Дуже рекомендуємо розглянути цю ставку.

Орієнтовні склади

«Сампдорія»: Аудеро – Ауджелло, Коллі, Тонеллі, Йосіда, Янкто, Сілва, Торсбі, Кандрева, Верре, Квальярелла.

«Ювентус»: Щесни – Квадрадо, Бонуччі, К'єлліні, Даніло, Артур, Бентанкур, К'єза, Ремзі, Роналду, Мората.

 
  • 6.55
  • 4.45
  • 1.55
Зробити ставку
 
  • 6.60
  • 4.40
  • 1.52
Зробити ставку
 
  • 6.65
  • 4.35
  • 1.50
Зробити ставку

30 січня, субота

«Сампдорія» – «Ювентус»
Генуя. Стадіон «Луїджі Ферраріс». 19:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.