Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НХЛ
| Оновлено 28 сiчня 2021, 14:27
1230
0

ФЕДОТЕНКО: «З Малкіним добре було грати. Кросбі також класний партнер»

Екс-гравець НХЛ згадав своїх зіркових партнерів по «Піттсбургу»

| Оновлено 28 сiчня 2021, 14:27
1230
0
ФЕДОТЕНКО: «З Малкіним добре було грати. Кросбі також класний партнер»
Toronto Star. Федотенко і Малкін

Відомий український хокеїст, дворазовий володар Кубка Стенлі Руслан Федотенко розповів про найкращих партнерів у кар'єрі - Євгена Малкіна, Сідні Кросбі і Вінні Лекавальє.

«Партнер, з яким легше було набирати очки? Напевно, Малкін. Але тільки коли він грає добре і не хоче сам надто багато зробити. Дуже хороший гравець. Але коли не йде гра у команди, і він хоче все зробити сам, тільки втратимо шайбу - нам забили (сміється). Я ж відкритий, ну дай пас! А в основному, дуже хороший технар, один в один добре грає. Отримав пас, віддав йому - і він обов'язково щось зробить, і ми заб'ємо гол. З Малкіним дуже добре було грати.

Кросбі теж дуже класний партнер. Коли в «Тампі» був, то з Вінні (Лекавальє) був добре грати, але тоді гра була трошки іншою. У той час було менше індивідуальної техніки, але більше боротьби, зачепів і так далі. Уже в 2009-му році можна було більше проявити себе технічно.

Коли я починав, захисники були майже під два метри кожен і вагою по 120 кілограмів. Йому і кататися не треба. Він тебе ключкою зачепив, підтягнув, як на вила, і в борт скинув, або ключку між ніг поставив, що ти не втечеш. Тобто, тоді дуже важко було проявити себе сам на сам.

Звичайно, це якщо не брати Маріо Лем'є або Грецьки. Але я не про них говорю. Тоді точно тобі були потрібні гравці», - сказав Федотенко.

Також Федотенко розповів про те, як зламав руку під час бійки з Колбі Армстронгом.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.