Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 сiчня 2021, 07:27
7788
2

Ігор СУРКІС: «Всі будуть згадувати не про Леоненка, а про його котів»

Президент «Динамо» висловив думку про колишнього гравця київської команди

| Оновлено 27 сiчня 2021, 07:27
7788
2
Ігор СУРКІС: «Всі будуть згадувати не про Леоненка, а про його котів»
Instagram. Аватар, кот Віктора Леоненка

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону висловив думку про Віктора Леоненка, колишнього гравця київської команди:

«При Лобановському у нас був такий великий нападник Вітя Леоненко. Я пам'ятаю, Вітя після тренування заходить, а я в автобусі сиджу. Тут же сидять молоді Ребров і Шевченко. І тут великий заходить і каже: «Ви між собою вирішите, хто буде грати, Вітя повернувся».

Лобановський це почув, поставив до складу Вітю в грі з «Вердером» у товариській грі, 2:2 зіграли, Вітя забив два м'ячі. Більше Вітю ми на полі не бачили. Для Лобановського не було важливо, який він футболіст.

Леоненко на багатьох відомих програмах виступає експертом з котами своїми. Ось якщо ви мене запитаєте - який він був футболіст. Якщо б він грав більш довго, для мене він був топовий футболіст. Він мені нагадує гру Суареса, а Шевченко – більш силовий форвард. Але Вітя міг зіграти на будь-якій позиції, головою теж грав добре. Тільки похвала йому.

Тільки коли він став дорослішим, йому іноді треба мізки включати, просто думати про те, що він говорить. Тому що ми всі підемо, залишимо якийсь слід. А будуть згадувати не про нього, а про його котів. А про людину треба згадувати як про людину».

 
Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
Як не дивно, а Суркіс тут все правильно сказав. Вітя ображений, що при Лабановському і не грав, і в інший закордонний клуб не відпустили, хоча і були пропозиції, однак Леоненко не хоче визнавати, що сам у цьому винен зі своєю поведінкою та пихою... Ось йому Васильович з Михайловичем покохали на його місце...
Злобный Енот
Если люди будут помнить о его котах, возможно коты, окружающие нас, вспомнят о Вите. 🐈⚽