Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1335
0

Челсі – Вулверхемптон. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 20-го туру Прем'єр-ліги

Челсі – Вулверхемптон. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Челсі. Томас Тухель

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 20-го туру Прем'єр-ліги Англії «Челсі» – «Вулверхемптон».

«Знаючи Романа Абрамовича і розуміючи його характер, я давно передбачав звільнення Френка Лемпарда. Абрамович довіряє людям, створює їм умови для роботи. Взяти для прикладу Жозе Моурінью, який дав результат. Абрамович створив всі умови для Лемпарда, але результату не було, якого чекають фанати «Челсі». Він поважає Лемпарда і навіть лист написав, і звернувся до вболівальників. Але пояснив, що він хоче результат, який виправдає вкладені гроші.

Тепер новим головним тренером «Челсі» став Томас Тухель, який вважається топовим фахівцем. Але для команди зміна тренера – це психологічний шок, адже футболісти адаптувалися до вимог Лемпарда, який є улюбленцем публіки «Челсі». Так, ні в кого з гравців немає карт-бланшу, але зате з'явилися шанси у тих, хто не потрапляв в основу. Вони будуть доводити, що вони гідні грати в старті. Всі гравці повинні стрибнути вище голови в цьому поєдинку. Ми побачимо інший «Челсі», який буде максимально викладатися. «Челсі» буде рвати і метати. Лемпард – хороший тренер, як і футболіст, але з 12 грудня у них почалася криза після чого вони програли багато матчів.

«Челсі» доведеться грати з португальською командою в рамках АПЛ. У «вовків» хороший тренер і класні футболісти. «Вулверхемптон» вперше за довгий час грає не кращим чином і займає 14 місце в чемпіонаті Англії. «Вовки» 9 матчів з 19 програли, і вони дуже мало забивають. Нападники у них є, але, напевно, доставка м'яча не так йде. Їм треба щось міняти в грі.

Але в цьому поєдинку я фаворитом однозначно бачу «Челсі», – сказав Грозний.

Матч «Челсі» – «Вулверхемптон» відбудеться 27 січня. Початок зустрічі – о 20:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.