Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 сiчня 2021, 21:41
1353
0

Саутгемптон – Арсенал. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Чи відбудеться реванш за виліт з Кубка Англії?

| Оновлено 26 сiчня 2021, 21:41
1353
0
Саутгемптон – Арсенал. Прогноз на матч чемпіонату Англії
southamptonfc.com

Декількома днями раніше колективи Ральфа Хазенхюттля і Мікеля Артети зійшлися в боротьбі за право зіграти в 1/8 фіналу Кубка Англії. Гра на «Сент-Мері» завершилася напруженою мінімальною перемогою «Саугемптона» (1:0), яка стала можливою завдяки автоголу бразильського захисника лондонського «Арсеналу» Габріеля. Так вже склалися розклади в календарі, що у «канонірів» буде практично миттєва можливість взяти реванш за виліт з кубкового турніру, але вже в рамках 20-го туру англійської Прем'єр-ліги.

«Саутгемптон»

Актуальне становище «святих» у турнірній таблиці біля свого майбутнього суперника ще сильніше піднімає градус повторного протистояння на полі їхньої рідної арени. Команда Ральфа Хазенхюттля провела «boxing day» на стику років не так уже й успішно, тому поступово віддалилася від лідируючої групи, хоча деякий період навіть очолювала чемпіонську гонку. Успіхи найближчого минулого для «Саутгемптона» тісно пов'язані з горезвісним Кубком Англії, де за тиждень команді вдалося подолати відразу дві сходинки турнірних сходів.

У той самий час, у рамках національної першості останнім результатом господарів майбутнього поєдинку є поразка від «Лестера» (0:2), що в черговий раз підкреслило відсутність прямих амбіцій у цієї команди боротися за найвищі місця в АПЛ. Дарма, що перед грою проти «лисиць» «Саутгемптону» вдалося сенсаційно здолати чинного чемпіона (1:0), завдяки чому була перервана серія з чотирьох поєдинків без перемог.

Утім, просування в бік потенційної зони єврокубків є достатньою метою для того, щоб боротися за максимальний результат у грі проти «канонірів». Тим паче, що «Саутгемптон» входить до топ-4 найкращих команд країни цього сезону за результатами домашніх поєдинків.

«Арсенал»

Мікель Артета зумів провести свою команду крізь потужний шторм внутрішніх конфліктів, відчистив обойму від найбільш «скандальних» виконавців, і вже дає певні позитивні результати. У бік «Арсеналу» вболівальники багато плювалися під час періоду до «boxing day», але саме в таких непростих умовах команда зуміла вийти з кризи, завдяки чому знову попрямувала в бік верхньої половини турнірної таблиці.

Достатнім буде сказати, що поразка від «Саутгемптона» в Кубку Англії стала для «канонірів» першим абсолютно невдалим результатом за календарний місяць. При цьому, команда з «вагомих» суперників мала в своєму графіку тільки лондонський «Челсі» (3:1), що жодним чином не повинно знижувати оцінку виконаної футболістами і тренерським штабом роботи. Залишилося лише дізнатися, а чи був випадковістю результат минулої гри на «Сент-Мері», або ж говорити про остаточне «повернення» команди Артети до боротьби буде передчасним?

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Саутгемптона», і завершилася перемогою «святих» з рахунком 1:0.

«Саутгемптон» у рідних стінах дійсно має непогані результати в матчах цього сезону, однак результативність команди залишає бажати кращого. При цьому, колектив Ральфа Хазенхюттля робить серйозний акцент на гру в обороні, намагаючись в більшій частині ігор зберігати свої ворота в недоторканності.

«Арсенал» видав феноменальний ривок в останній календарний місяць, але його все одно увінчала поразка від «святих». Команда Артети за звітний період лише в двох із семи матчах не пізнала радість від забитого м'яча, при цьому в лише в аналогічній кількості з 10 попередніх ігор суперники «канонірів» не отримували результативний удар у свої ворота.

Орієнтовні склади

«Саутгемптон»: Маккарті – Вокінс, Беднарек, Вестергор, Валері – Волкотт, Діалло, Ворд-Праус, Армстронг – Інгс, Адамс.

«Арсенал»: Лено – Тірні, Холдинг, Давид Луїс, Бельєрін – Джака, Партей – Мартінеллі, Сміт-Роу, Пепе – Ляказетт.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в цій зустрічі «Арсенал» буде намагатися взяти реванш за виліт з Кубка Англії, тому, за серйозного опору з боку опонентів, але зможе розжитися певним набором очок. За таких умов, ставка «Перемога Арсенал Лондон в один м'яч або нічия» за 1,92 від Favbet виглядає дуже непоганою пропозицією.

26 січня, вівторок

Саутгемптон – Арсенал
Саутгемптон. «Сент-Мері». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 3.30
  • 3.60
  • 2.29
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.