Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 сiчня 2021, 00:22
6515
1

Сергій РЕБРОВ: «Суддя повинен був вилучати гравця»

Український наставник про другий поспіль матч без перемоги

| Оновлено 24 сiчня 2021, 00:22
6515
1
Сергій РЕБРОВ: «Суддя повинен був вилучати гравця»
Twitter

У поєдинку 17-го туру чемпіонату Угорщини з футболу «Ференцварош» під керівництвом українського тренера Сергія Реброва на виїзді зіграв внічию з «Академією Пушкаша» (1:1).

Після гри Сергій Ребров підвів підсумок зустрічі: «Академія Пушкаша зіграла дуже добре, дуже інтенсивно, часто відбирали у нас м'яч. Але все одно в підсумку ми могли перемогти, але доводиться констатувати нічию. Вважаю, що суддя міг вилучати гравця суперника, за дві жовті картки, там були порушення на Сомалі. Нам потрібно готуватися до наступної зустрічі. Якщо дивитися по очках за дві останні гри, то звичайно я розчарований. Ми грали проти двох команд, які глибоко захищалися. Восени у нас була велика серія без втрат, нам потрібно багато працювати, щоб домогтися гарних результатів і навесні».

«Ференцварош» не може добитися перемоги вже у другому поспіль матчі в 2021-му році. Раніше команда Реброва програла аутсайдеру ДВТК з рахунком 0:1.

Після 16-ти зіграних турів «Ференцварош» посідає перше місце в турнірній таблиці, маючи в активі 39 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 32-9.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Реброву треба виграти ще цей чемпіонат і йти на підвищення. Можна в середняк топ ліг, але з амбіціями. А якщо Шева надумає будувати клубну кар'єру, то оптимальнішої кандидатури на посаду тренера збірної годі й шукати.