Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
|
3471
0

Манчестер Юнайтед - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії

Центральне протистояння 1/16 фіналу Кубка Англії

Манчестер Юнайтед - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії
twitter.com/ManUtd

Сліпий жереб Кубка Англії вже на стадії 1/16 фіналу звів між собою два найтитулованіших клуби Туманного Альбіону - «Манчестер Юнайтед» прийме «Ліверпуль». Звісно, це протистояння буде центральним у цьому раунді Кубка Англії.

Вперше за останні роки «Ліверпуль» підходить до матчу проти «Манчестер Юнайтед» не в ролі фаворита. «Червоні дияволи» зараз якщо не виглядають фаворитами, то вже як мінімум не є андердогами.

Причин тому кілька. «Ліверпуль» після феєричної перемоги над «Кристал Пелас» з рахунком 7:0 19 грудня занурився в глибоку кризу. З тих пір команда Юргена Клоппа протягом вже п'яти матчів поспіль не знає смаку перемог, а в останніх чотирьох матчах навіть не може забити гол! Ще місяць тому мерсисайдці здавалися головним фаворитом в боротьбі за чемпіонство, а зараз навіть місце в топ-4 для них не гарантоване.

«Манчестер Юнайтед» навпаки зараз на ходу. В останніх п'яти турах АПЛ команда Оле Гуннара Сульшера здобула чотири перемоги і один раз зіграла внічию. Така серія дозволила «Червоним дияволам» вперше за багато років вийти в лідери АПЛ. Не відомо, наскільки довго «Ман Юнайтед» зможе утримувати таку форму, але зараз команда дуже сильна.

До слова, та єдина нічия в останніх п'яти матчах у МЮ була саме в матчі з «Ліверпулем». Тиждень тому, 17 січня, команди розписали нульову нічию на «Енфілді». «Юнайтед» в тому матчі діяв від оборони (і це було виправдано з турнірної точки зору), але «Ліверпуль» так і не зумів зламати захист гостей. Швидше за все, майбутній матч в плані малюнка гри буде зовсім іншим - тут перемога в рівній мірі потрібна обом командам.

Букмекери оцінюють шанси команд в майбутньому матчі як практично рівні. Коефіцієнт на перемогу «Ліверпуля» в основний час - 2,63, на «Манчестер Юнайтед» - 2,74. Імовірність того, що основний час завершиться внічию і матч перейде в овертайм - 3,70.

24 січня, неділя

«Манчестер Юнайтед» - «Ліверпуль»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». Початок – о 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports Україна»
Прогноз Sport.ua – 0:1
 
  • 2,742
  • 3,7
  • 2,625
Сделать ставку
 
  • 2,61
  • 3,5
  • 2,6
Сделать ставку
 
  • 2,65
  • 3,65
  • 2,6
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.