Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2634
2

Мілан – Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 19-го туру Серії А

Мілан – Аталанта. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Twitter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 19-го туру італійської Серії А «Мілан» – «Аталанта».

«Мілан» в січні в Кубку Італії пройшов «Торіно», перемігши по пенальті (0:0, 4:5 по пенальті). А в Серії А «бики» поступилися «Ювентусу» (1:3), але тричі перемогли з рахунком 2:0! «Россонері» в трьох матчах чемпіонату Італії не пропускали, а також в поєдинку Кубка країни.

У «Мілана» плюс в тому, що Ібрагімович повернувся після травми. А це серйозна підмога, бо швед – зірковий гравець. На ньому тримається команда. Він оформив переможний дубль в матчі з «Кальярі». У попередніх трьох матчах міланці не пропускали.

Зустрінуться суперники, гідні один одного. Поставлю себе на місце наставника «Мілана» Піолі. Моя команда лідирує з 43 очками, другим йде «Інтер» з 40 балами. Для того, щоб стати чемпіоном Італії, я зобов'язаний виграти! Я зобов'язаний відчіплювати всю цю групу. «Мілан» та «Інтер» налаштовані на Скудетто!

Звичайно, наші симпатії відносяться до «Аталанти» українця Маліновського. Але і «Мілан» для українців не чужий, там Андрій Шевченко грав! Ми з симпатією ставимося до «Мілану».

«Аталанта» практично не програє. З нею потрібно бути дуже уважним. Але через конфлікт Гомес–Гасперіні у бергамаскі немає стабільного складу. Тому Гасперіні постійно вдається до ротацій і експериментувати. Але атака у нього хороша, гравці в атаці у нього класні! Але проблеми в обороні є, хоча 23 пропущених не так і багато. Але забиває «Аталанта» багато – 41 гол!

Але, мені здається, «Мілан» вичавлює там, де «Аталанта» не дотискує. «Мілан» вміє утримувати результат, як шуліка. Якщо «Мілан» заб'є, то він реально зможе утримати переможний рахунок. Звичайно, у «Мілана» більше шансів. Але, я думаю, що також обидві команди заб'ють. Тому що «россонері» також багато забивають – 39 голів! Вони на двох забили 80 м'ячів. Ми побачимо дуже хороший футбол і читачі отримають задоволення від цього поєдинку», – сказав Грозний.

Матч «Мілан» – «Аталанта» відбудеться 23 січня. Початок зустрічі – о 19:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alexxx1402
2:0 в пользу милана