Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 23 сiчня 2021, 20:09
1381
0

Челтнем – Манчестер Сіті. Прогноз на матч Кубка Англії

Команда Гвардіоли продовжує свій шлях за черговим трофеєм

| Оновлено 23 сiчня 2021, 20:09
1381
0
Челтнем – Манчестер Сіті. Прогноз на матч Кубка Англії
mancity.com

«Манчестер Сіті» продовжує свою ходу за турнірною сіткою Кубка Англії, де вже зумів дійти до четвертого раунду, у надії повернути до своїх рук цей трофей після того, як у минулому сезоні лондонський «Арсенал» зумів відібрати його у підопічних Гвардіоли. На попередній стадії представник Чемпіоншипа, «Бірмінгем», намагався зупинити «городян», однак зазнав невдачі на полі суперників (0:3). Тож тепер, «небесно-блакитні» зіграють із досить екзотичним суперником, якого на просторах «елітної» першості Англії ніхто ніколи не зустрічав.

«Челтнем»

Четвертий за силою дивізіон у футбольній ієрархії змагань Англії – «вільшанки», саме з таким представником світу птахів пов'язане прізвисько колективу північноірландського спеціаліста Майкла Даффа, представляють саме його. При цьому, команда з графства Глостершир за свою більш ніж 134-річну історію має досить скромний набір досягнень. До реформи 2004 року, Ліга 2 носила назву Третій дивізіон, а момент перейменування акуратно обрамляли перемоги цієї команди в раунді плей-оф на полі самого «Вемблі», і наступні нетривалі виступи у Другому дивізіоні/Лізі 1!

Сучасні реалії дозволяють нам застати «Челтнем» у звичному для нього навколишньому середовищі. У поточному сезоні їм вдалося піднятися на шосте місце в турнірній таблиці (з 24-х команд в дивізіоні), проте дату останньої перемоги фанати, швидше за все, і не згадають, через те, що це сталося на початку грудня минулого року. Із тих пір, підопічні Даффа зуміли обіграти тільки «Мансілд Таун» у минулому раунді Кубка Англії. Утім, цього разу необхідно зіграти не просто з грізним суперником, а одним з лідерів Англійської Прем'єр-ліги.

«Манчестер Сіті»

Команда Хосепа Гвардіоли впоралася з кризою старту сезону, і тепер є тіньовим лідером «еліти» за втраченими очками. «Городяни» вже встигли відчути себе в ролі команди на першій сходинці турнірної таблиці, але «Манчестер Юнайтед» цю позицію так просто віддавати не збирається. Утім, від національної першості, часом, хочеться відпочивати, тому матчі Кубка Англії будуть цілком доречні для цього.

«Сіті» завжди залишатиметься голодним до трофеїв, а широкий підбір виконавців тільки сприяє тому, що команда просувається по сітках усіх турнірів, у яких бере участь. Із Лігою чемпіонів УЄФА це не завжди спрацьовує, але тенденцію простежити можна. На минулому кроці «небесно-блакитні» вибили з турніру «Бірмінгем», а наступним суперником став суперник із ліги, на два ступені нижче за ієрархією, ніж попередній.

Паралельним курсом буде грати пара «Суонсі» – «Ноттінгем Форест», тому і в 1/8 фіналу для команди Гвардіоли може попастися прийнятний суперник. Дуже доречно, адже там і Ліга чемпіонів не за горами.

Статистика

Між собою команди раніше ніколи не зустрічалися.

Незважаючи на вдалий проміжок на старті сезону, «Челтнему» все важче даються набрані очки останнім часом. Команда в своєму дивізіоні не може зіскочити з нічийної серії, яка поступово віддаляє її від зони прямого виходу до Ліги 1. При цьому, колектив Даффа не забуває відправляти м'ячі в ворота суперників, хоча на початку грудня минулого року і з цим у нього були великі проблеми.

«Манчестер Сіті» останній раз поступалися ще в кінці листопада минулого року, після чого не просто регулярно здобували успіхи, а й пропустили від суперників лише два голи.

Орієнтовні склади

«Челтнем»: Гріффітс – Фрістоун, Бойл, Тозер, Реглан – Клементс, Томас, Азазе, Блер – Мей, Вільямс.

«Манчестер Сіті»: Стеффен – Зінченко, Харвуд-Белліс, Діаш, Канселу – Гюндоган, Родрі, Сілва – Нмеча, Жезус, Фоден.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у «Манчестер Сіті» є всі перспективи не зустріти гідного опору з боку суперників. За таких умов, ставка «Манчестер Сіті. 1-й тайм. Фора (-1)» за 1,80 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

23 січня, субота

Челтнем – Манчестер Сіті
Челтнем. «Веддон Роуд». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 0:4
 
  • 21.00
  • 11.00
  • 1.09
Сделать ставку

Ілля Береза
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям
Футзал | 15 квітня 2024, 18:45 3
Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям

Синьо-жовті невдало провели другий матч міжнародного турніру в Литві

Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро-1 втратив шанс наблизитися до Кривбасу
Футбол | 16 квітня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро-1 втратив шанс наблизитися до Кривбасу

До топ-3 входять: донецький Шахтар, київське Динамо та криворізький Кривбас

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.