Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 31 березня 2023, 00:54
1192
0

Саутгемптон - Арсенал. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії

Середняки таблиці АПЛ визначать володаря путівки до 16 кращих турніру

| Оновлено 31 березня 2023, 00:54
1192
0
Саутгемптон - Арсенал. Прогноз і анонс на матч Кубка Англії
Premierleague

У суботу, 23 січня, у Саутгемптоні на полі «Сент-Меріс Стедіум» відбудеться матч 1/16 фіналу Кубка Англії, в якому «Саутгемптон» прийме «Арсенал».

«Саутгемптон»

Команда Ральфа Хазенхюттля підходить до кубкового протистояння за путівку до 1/8-ї турніру у ранзі 9-ї команди поточної турнірної таблиці чемпіонату Англії. Вона у 18-ти проведених матчах набрала 29 очок, здобувши 8 перемог при 5 нічиїх та 5 поразках.

Втім, у п'яти своїх останніх матчах в англійській Прем'єр-лізі «святі» добилися лише однієї перемоги при двох нічиїх та двох поразках. Проте, цей єдиний виграш дорогого коштує, адже 4 січня у домашній грі вони обіграли чинного чемпіона - «Ліверпуль» (1:0). Після перемоги над мерсисайдцями «Саутгемптон» на виїзді поступився у АПЛ «Лестеру» (0:2). Ну а далі у команди Хазенхюттля була домашня переможна гра зі «Шрусбері Таун» (2:0) у 1/32 фіналу Кубка Англії.

До слова, гру зі «Шрусбері Таун» «Саутгемптон» проводив напіврезервним складом за участю неосновних Воттса, Вокінса, Валері, Чауке, Лонга та Н'Лундулу. Але це був склад на зустріч з візаві з Першої ліги, а зараз на «святих» чекають колеги по АПЛ - «каноніри».

«Арсенал»

На разі команда Мікеля Артети у таблиці англійської Прем'єр-ліги розташовується на 10 місці - якраз позаду «Саутгемптона». «Каноніри» мають у своєму активі 27 очок, що на два менше, ніж у їхніх майбутніх суперників. «Арсенал» у 8 матчах з 19-ти зіграних домігся перемог, у трьох задовольнився нічиїми, а ще у восьми програв.

На сьогодні «каноніри» йдуть на серії з п'яти поєдинків без поразок. Після низки невдало-незрозумілих з точки зору результатів матчів вони видали три перемоги поспіль, обігравши «Челсі» (3:1 вдома), «Брайтон» (1:0 на виїзді) та «Вест Бромвіч» (4:0 на виїзді). Далі трапилася нічия 1:1 у домашньому поєдинку з «Крістал Пелас», на зміну якій прийшла перемога на своєму полі над «Ньюкаслом» (3:0).

У проміжку між іграми з «дроздами» та «орлами» підопічні Артети провели вдома поєдинок 1/32 фіналу Кубка Англії з «Ньюкаслом». Перемогу в ній з рахунком 2:0 лондонці змогли оформити тільки в додатковий час. Об'єктивності заради зауважимо, що команда грала тоді неосновними силами, а з використанням гравців із найближчого резерву.

Історія зустрічей

Клуби провели між собою в історії 46 поєдинків. У 9 матчах перемогу відсвяткували «святі», у 24-х - «каноніри». 13 зустрічей завершилися внічию. Гравці «Арсеналу» відзначилися у зіграних матчах 85 голами, футболісти «Саутгемптона» - 48-ю.

Останній на сьогодні очний поєдинок опоненти провели у рамках чемпіонату Англії 16 грудня минулого року у Лондоні. Матч завершився внічию 1:1.

Орієнтовні склади:

«Саутгемптон»: Форстер, Бертран, Стівенс, Беднарек, Вокер-Петерс, Волкотт, Ворд-Проуз, Діалло, Армстронг, Інгс, Адамс.

«Арсенал»: Лено, Тірні, Габріель, Холдінг, Бельєрін, Парти, Джака, Мартінеллі, Вілліан, Пепе, Обамеянг.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі основний час завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція - Х з коефіцієнтом 3.40 по лінії Favbet.

23 січня, субота

«Саутгемптон» - «Арсенал»
Саутгемптон. Стадіон «Сент-Меріс Стедіум». Початок - о 14:15
Пряма ТБ-трансляція - немає
Прогноз Sport.ua - 1:1 (основний час)
  • 3,10
  • 3,40
  • 2,30
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram
Футбол | 19 квітня 2024, 21:36 5
Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram

Після суперсерії пенальті в Андрія вже 2,6+ мільйона підписників

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.