Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 23 сiчня 2021, 16:44
24366
0

UFC 257: повернення легенди. Прогноз на бій Макгрегор - Пор'є

Коли програти не можна

| Оновлено 23 сiчня 2021, 16:44
24366
0
UFC 257: повернення легенди. Прогноз на бій Макгрегор - Пор'є

У ніч на 24 січня в рамках серії боїв UFC 257 відбудеться повернення в октагон легендарного Конора Макгрегора. Амбасадор Parimatch зустрінеться з Дастіном Пор'є, якого вже перемагав у 2014 році. Тоді ірландець виграв нокаутом уже в першому раунді, для цього йому знадобилося менше двох хвилин. Шанси Макгрегора на перемогу і зараз відмінні - 70%, за оцінками аналітиків Parimatch.

Конор напередодні поєдинку згадав свій попередній бій з Дастіном і сказав, що відтоді багато чого змінилося. Ірландець зазначив, що такого буйного трештоку вже немає і зустрінуться в октагоні двоє дорослих чоловіків. Більш того, Макгрегор висловив повагу до Пор'є за ​​його діяльність, пов'язану з благодійністю.

Ця сутичка не буде титульною, але переможець поєдинку отримає можливість виграти титул чемпіона в легкій вазі вже в наступному бою. Нагадаємо, що в минулий раз бійці зустрічалися в рамках напівлегкої вагової категорії.

З роками Пор'є лише додав і став ще більш серйозним суперником для Макгрегора. Він, як і Конор, віддає перевагу роботі в стійці. Втім, один з спаринг-партнерів американця заявив, що останнім часом Дастін багато часу став приділяти боротьбі і після серії ударів іноді намагається перевести супротивника в партер. Ось тільки чи вистачить цих навичок, щоб здивувати Макгрегора? Тому, швидше за все, на нас чекає протистояння двох яскравих шульг у стійці.

Пор'є вольовий боєць, витривалий, але багато пропускає. У бою з Макгрегором це може стати дуже серйозною проблемою. А ось якщо вдасться дотягнути Конора до пізніх раундів, то тоді у Дастіна може з'явитися непогана перевага. Там він зазвичай виглядає набагато свіже Макгрегора, у якого знову був тривалий простій у кар'єрі.

Втім, Макгрегор, без сумніву залишається головним претендентом на перемогу. Він, швидше за все, зіпсує свято Пор'є, у якого день народження був 19 січня. При цьому не варто сумніватися, що на нас чекає дійсно яскраве шоу.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.