Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 22 сiчня 2021, 01:27
1920
1

Прометей крупно поступився і в другому поєдинку групового раунду Єврокубка

Каменський клуб програв угорському «Уні Дьйор»

| Оновлено 22 сiчня 2021, 01:27
1920
1
Прометей крупно поступився і в другому поєдинку групового раунду Єврокубка
fiba.basketball

Жіноча команда Каменського «Прометея» провела другий поєдинок групового раунду Єврокубка. Суперником каменчанок став угорський клуб «Уні Дьйор».

Підопічні Вікторії Большакової непогано розпочали зустріч, надаючи гідний опір номінально гостьовий команді. Але ближче до закінчення першої чверті угорки зробили ривок, який забезпечив їм перевагу. Не могли утримати баскетболістки «Прометея» американку Беатріс Момпер'є: та раз по раз залишала свої автографи в кільці українського клубу.

Підвела каменчанок і реалізація. Показовим став епізод у другій чверті, коли номінальні господарки майданчика в одній атаці тричі виграли підбір на чужому щиті, але відправити м'яч в кільце так і не зуміли. І все ж, у другій 10-хвилинці скоротили рахунок до трьох очок. Правда, на цьому кам'янчанки зупинилися: ривок угорок з рахунком 11:0 забезпечив їм комфортну різницю перед перервою.

Третя чверть стала катастрофою для атакуючих дій «Прометея». Всього шість набраних очок, набраних за десять хвилин, красномовно про це свідчать. Четверта чверть матчу практично перетворилася на формальність, і угорки впевнено довели зустріч до переможного закінчення.

«Прометей» зазнав другої поразки на турнірі в Угорщині і в п'ятницю завершить груповий раунд матчем проти турецького «Байлона Кайсері».

Єврокубок. Група А. Тур 2.

«Прометей» - «Уні Дьєр» - 56:83 (16:26 19:23, 6:17, 15:17).

«Прометей»: Оксана Моллова (10), Ольга Дубровіна (9), Віта Горобець (12), Кейшуан Джеймс (4), Вероніка Любінець (2), Берніс Мосбі (19), Юлія Мусієнко, Юліана Дацко, Дарина Дубровська, Марія Ігнатченко, Вікторія Кондусь.

«Уні Дьєр»: Бріанна Кьєсель (6), Дебора Дубей (16), Софія Варга, Кадрі Енн Ласс, Борока Ревес, Віраг Венінгер (13), Анна Менсері, Агнес Торок (10), Рєка Домбеі (6), Ая Кейта (2), Беатріс Момпрем'є (24), Джудіт Барнаї (6)

Зал університету Дьйору (Дьйор, Угорщина)

ПРОМЕТЕЙ - УНІ ДЬЙОР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
к сожалению не удивили-в одну калитку...... первый блин вышел комом