Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 сiчня 2021, 20:48
1032
0

Астон Вілла - Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Обидві команди в кризі

| Оновлено 23 сiчня 2021, 20:48
1032
0
Астон Вілла - Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Sky Sports.

У суботу, 23-го січня, в Бірмінгемі на стадіоні «Вілла Парк» в рамках перенесеного матчу 11-го туру чемпіонату Англії місцева «Астон Вілла» прийме «Ньюкасл».

На двох команди програли вже сім ігор поспіль - чотири поспіль поразки у «Ньюкасла» і три - у «Астон Вілли». Обидві команди знаходяться не в найкращих своїх кондиціях і формі, тому їм важливо перервати цю невтішну серію, набути впевненості і почати перемагати.

«Астон Вілла»

«Віллани» потихеньку приходять до тями після спалаху коронавірусу. Команда десять днів перебувала на ізоляції і не тренувалася, зіграла молоддю в Кубку Англії проти «Ліверпуля» і лише через кілька днів після початку тренувань гідно виглядала в поєдинку проти «Манчестер Сіті». Підопічні Діна Сміта цілком могли увезти одне очко з Манчестера, але трохи не дотерпіли і двічі пропустили в кінцівці.

Функціональний стан «левів» оцінити дуже складно. Незважаючи на це, «Астон Вілла», яка в цьому сезоні виступає гідно і за втраченими очками все ще йде в лідируючій зоні, вважається фаворитом зустрічі. «Віллани» мають в своєму активі 26 очок і різницю м'ячів «+11», а якщо згадати розгромні перемоги над «Ліверпулем» і «Арсеналом», то можна сказати, що сезон протікає для команди більш ніж вдало. На даний момент, звичайно.

Давно травмовані Веслі і Трезеге, вони точно не допоможуть «Віллі» в цій грі, а ось готовність інших гравців залишається невідомою. Здається, що всі основні футболісти зможуть зіграти.

«Ньюкасл»

«Сороки» не можуть виграти вже більше місяця, з 12 грудня. Після цього «чорно-білі» провели вже дев'ять зустрічей, з яких сім програли і двічі зіграли внічию. За цей час команда Стіва Брюса встигла вилетіти з Кубка англійської ліги і Кубка Англії. Тепер «Ньюкасл» продовжує боротьбу тільки в чемпіонаті. В АПЛ у «сорок» також не все гладко. Колектив з Ньюкасла йде лише п'ятнадцятим, в його активі 19 очок і різниця м'ячів «-12». Правда, в плані боротьби за виживання поки все добре, є семиочкова перевага.

Кризу в результатах команди видно неозброєним поглядом. Гра теж залишає бажати кращого. Така ж ситуація, як і в «Астон Віллі», команді потрібна перемога, щоб набути впевненості. У минулому матчі «Ньюкасл» без особливих шансів поступився «Арсеналу», пропустивши три м'ячі у другому таймі.

У матчі з «канонірами» травму отримав Федеріко Фернандес, його участь у поєдинку під питанням, а от інші всі в строю і готові до зустрічі.

Історія зустрічей

Опоненти провели між собою вже 165 матчів. Невелика перевага на боці «Ньюкасла», який виграв 71 матч. На рахунку «Астон Вілли» 56 вікторій. Ще 38 поєдинків завершилися внічию.

Орієнтовні склади:

«Астон Вілла»: Мартінес, Кеш, Конса, Мінгс, Таргетт, Луїс, МакГінн, Траоре, Гріліш, Барклі, Воткінс.

«Ньюкасл»: Дарлоу, Крафт, Ласкеллес, Кларк, Льюїс, Жоелінтон, Шелві, Лонгстафф, Алмірон, Керролл, Вілсон.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.50 по лінії Parimatch.

23 січня, субота

«Астон Вілла» – «Ньюкасл»
Бірмінгем. Стадіон «Вілла Парк». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 2:1
 
  • 1,50
  • 4,70
  • 6,40
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо
Футбол | 23 квітня 2024, 09:48 31
Відомі нові деталі щодо підкупу гравців Миная на здачу матчу проти Динамо

Пропозицію робили трьом футболістам, але вони відмовились

Анчелотті прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 22 квітня 2024, 21:31 1
Анчелотті прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня королівський клуб виграв у «синьо-гранатових» із рахунком 3:2

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.