Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 сiчня 2021, 05:11
1171
0

МАЛІНОВСЬКИЙ: «У 2021 році збірна України буде дуже мотивована»

Хавбек збірної України оцінив виступи «синьо-жовтих» за підсумками 2020 року

| Оновлено 20 сiчня 2021, 05:11
1171
0
МАЛІНОВСЬКИЙ: «У 2021 році збірна України буде дуже мотивована»
УАФ. Руслан Маліновський

Хавбек збірної України Руслан Маліновський оцінив виступи «синьо-жовтих» за підсумками 2020 року:

«В першу чергу згадую наші матчі Ліги націй в 2020 році. Це великий досвід для всієї команди. Думаю, якби ми грали з цими сильними командами в цьому році, ми б краще виступили. Навіть ті дві гри з Німеччиною, які ми програли. Вважаю, що ми можемо сильніше грати з такою Німеччиною і повинні були брати очки.

Багато хлопців випадало, була ротація на кожну гру. Андрій Миколайович готував склад на гру, потім приходили тести, і доводилося багато перегравати. Рік вийшов дуже насичений – багато ігор, коронавірус, локдаун. Сподіваюся, в цьому році все зміниться на краще, вболівальники повернуться на стадіони, і всі будуть здорові.

Шкода, що я пропускав матч з Іспанією, але вийшли інші хлопці та показали результат. У цьому теж наша сила – у нас є обойма, ми готові замінити один одного, є конкуренція. Після гри з Іспанією були емоції, раділи з дружиною, з якою дивився вдома гру. Обіграли таку сильну збірну.

З такою командою, як Іспанія, потрібно бути в тонусі, щоб фізично були всі готові. Цього не вистачило в першому матчі з Іспанією, а в домашній грі вийшли хлопці та показали, що ми вміємо грати у цікавий футбол. Зіграли компактно, скористалися своїми моментами. Якщо б з Німеччиною більш холоднокровно використовували свої моменти, могли б розраховувати на більше.

У 2021 році збірна України буде дуже мотивована. Головне, щоб всі тести були негативними. Думаю, в цьому році ми будемо ще сильніше, ми прогресуємо і не стоїмо на місці, покращуємо слабкі сторони. Видно, що команда росте. Від збірної коштує багато чого очікувати. Всі хочуть грати в красивий футбол і добиватися результату. Це найголовніше».

 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.