Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1100
0

Фулхем – Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Спроба знову повернутися на першу сходинку

Фулхем – Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч чемпіонату Англії
manutd.com

«Манчестер Юнайтед» нетривалий час очолював турнірну таблицю англійської Прем'єр-ліги, однак «Лестер», здолавши на своєму полі лондонський «Челсі» (2:0), зумів обігнати «Червоних дияволів» на одне очко. У команди Уле-Гуннара Сульшера немає приводів для особливих переживань з цього приводу, однак до гостьової гри в рамках 18-го туру проти «Фулхема» підходити зі спущеними рукавами їм точно не варто.

«Фулхем»

Колектив Скотта Паркера продовжує залишатися в трійці претендентів на виліт з «елітного» дивізіону, востаннє зумівши здобути перемогу лише в сенсаційному матчі в гостях у новоспеченого лідера національної першості (2:1). Примітно, що з тих пір «дачники» провели вісім поєдинків, у яких поступилися лише «Челсі» в матчі минулого вік-енду (0:1). Усі інші ігри в чемпіонаті «Фулхем» у цей період завершував унічию.

Ситуація в календарі найближчих ігор для «коттеджерів» складається таким чином, що після матчу проти «Червоних дияволів» у них буде відразу декілька зустрічей із прямими конкурентами за нижньою частиною турнірної таблиці. Із цієї причини, майбутня гра може розглядатися господарями поля як черговий, але далеко не найважливіший трамплін на їхньому шляху.

«Манчестер Юнайтед»

Від матчу команди Сульшера на «Енфілді» в минулому турі (0:0) лише авантюристи серед уболівальників могли очікувати яскравої та відкритої гри. «Юнайтед» зіграли рівно в такому ж обережному стилі, який раніше показували в іграх проти «Манчестер Сіті» і того ж «Ліверпуля». До їхньої честі, результат поєдинку частково виправдав витрачені зусилля.

Потенційну позицію лідера у «Червоних дияволів» буде відібрати вкрай складно. «Фулхем» не бачиться тим суперником, який здатний підставити підніжку гостям майбутньої дуелі. До того ж, у матчі проти явного аутсайдера Сульшер може спробувати пограти зі стартовим складом своєї команди, тримаючи в голові майбутню гру в Кубку Англії проти «Ліверпуля», яка відбудеться в найближчі вихідні.

Статистика

Попередня зустріч між командами відбувалася на полі «Фулхема», і завершилася перемогою «Червоних дияволів» з рахунком 3:0.

«Дачники» в рідних стінах не можуть виграти у «Юнайтед» уже більше 11 років, а в останніх трьох домашніх іграх поточного сезону навіть не могли розпечатати ворота суперників.

У виїзних поєдинках проти команд, що мають свідомо нижчий «клас», «Манчестер Юнайтед» неодноразово проходив за крок від прірви в нинішньому розіграші. Лише в протистояннях проти безпосередніх конкурентів Сульшеру вдається змусити свою команду відіграти на «нуль». До попередньої гри проти «Ліверпуля», «Червоні дияволи» на виїзді зберігали сухими свої ворота лише в кінці липня 2020 року, коли грали проти «Лестера» (2:0).

Орієнтовні склади

«Фулхем»: Ареола – Адарабіойо, Андерсен, Айна – Брайєн, Х. Рід, Замбо-Ангісса, Тете – Лукман, Мітровіч, Кавалейру.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Алекс Теллес, Магуайр, Баї, Ван-Біссака – Погба, Матіч – Рашфорд, Фернандеш, Грінвуд – Мартіаль.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку «Манчестер Юнайтед» у черговий раз у поточному сезоні зуміє пізнати успіх, при цьому один із його ключових футболістів відзначиться забитим м'ячем, якщо з'явиться в стартовому складі. За таких умов, ставка «Бруну Фернандеш заб'є гол і результат матчу – перемога Манчестер Юнайтед» за 3,20 відFavbet виглядає гідною пропозицією.

20 січня, середа

Фулхем – Манчестер Юнайтед
Лондон. «Крейвен Коттедж». 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 6.00
  • 4.44
  • 1.53
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіонат світу з хокею U-18. Результати збірної України (оновлюється)
Хокей | 16 квітня 2024, 10:00 3
Чемпіонат світу з хокею U-18. Результати збірної України (оновлюється)

Команда Бобкіна проведе турнір у Данії

Стали відомі ще два клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 16 квітня 2024, 08:01 2
Стали відомі ще два клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25

Реал та ПСВ гарантували собі участь у головному клубному єврокубку наступного сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.