Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 сiчня 2021, 21:07
3258
10

Йовічевич незадоволений умовами готелю, в якому Дніпро-1 проводить збір

Газон тренувального поля не відповідає рівню УПЛ

| Оновлено 18 сiчня 2021, 21:07
3258
10
Йовічевич незадоволений умовами готелю, в якому Дніпро-1 проводить збір
СК Дніпро-1. Ігор Йовичевич

Гравці і головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевич скаржаться на умови на навчально-тренувальному зборі української команди в Туреччині.

Поле в готелі «Спайс», в якому проживає «Дніпро-1», не відповідає рівню команд УПЛ. Газон поганої якості, і він паралельно використовується декількома іншими колективами. Персонал готелю відноситься до гравців як до звичайних відвідувачів, а не спортсменів, яким потрібні умови для тренувань і відновлення. У готелі відсутні вуглеводні столи, кава-брейки, питна вода на тренуваннях.

Ігор Йовічевич висловив своє незадоволення умовами і поставив під сумнів необхідність проведення другого збору, який запланований в цьому ж готелі.

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fon513
За СССР при Лобане по снегу мяч пинали...снег бьіл и водой...а чем карявее поле тем легче на ровном будет играть...😁пусть учаться укращать прьігающий по кочкам мяч...тренируют координацию...и пасьі на 70м...😃...тяжело в учении легко в бою😂...второй сбор только в єтой гостиннице!!!!
whitese
Ну а шо он хотел? Команда с третьим бюджетом в УПЛ поехала на сборы в Турцию по горящим путевкам
Віталій Яценко
У 20-му році цей готель просів. Просів саме за рівнем сервісу і, особливо, харчування. Та й цінник далеко не такий, який був у попередні роки. Карантин кожен готель переживає так, як може. Наразі це один із найслабших готелів Белеку. І всі претензії виключно до людини, яка підбирала готель в клубі.
umnuy2
Так сбор на полях или в отеле
Sherlock
Новость фейковая , лучше брать информацию из первоисточника , а именно официального сайта клуба
Aleks04
Фейк ньюз
Tеllur
Ехали бы в Батуми.
DV
Усі присутні на зборі СК «Дніпро-1» у Туреччині з великим подивом сприйняли інформацію, яку розповсюдив один з інтернет-сайтів про нібито незадовільні умови для роботи команди.
Насправді футболісти працюють у добрих умовах і мають все необхідне для плідної підготовки до поновлення сезону. Закликаємо журналістів користуватися у своїй роботі достовірною інформацією. Пресслужба клубу надає колегам доступ до опублікованих матеріалів на сайті та у соцмережах, а тренери та футболісти відкриті для спілкування. https://www.scdnipro1.com.ua/працюємо-у-добрих-умовах/?
fbclid=IwAR0wtZDTf-N1btSshr8BcBECEldlwKau0Vc4EO7NJMRAzNY6TilVupMZtZ0
dudigo78
Ну тепер хоч будемо знати хто і що будуть винні у вильоті в пердив)))
fon513
Та в Днепре какой то левьій менеджмент...шо играков левьіх понабирали....шо готель левьій...Какой то афер там у них...если говорят что деньги есть,то как то не по уму с ними обходяться