Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 сiчня 2021, 21:09
1268
1

Юрій МОРОЗ: «Поїдемо до Туреччини разом з першою командою Динамо»

Наставник «Динамо» U-21 розповів про підготовку до другої частини сезону

| Оновлено 18 сiчня 2021, 21:09
1268
1
Юрій МОРОЗ: «Поїдемо до Туреччини разом з першою командою Динамо»
ФК Динамо Київ. Юрій Мороз

Разом із основною командою «Динамо» 11-го січня вийшов з відпустки і молодіжний склад. Про перший тиждень роботи і плани на найближчий час розповів наставник команди U-21 Юрій Мороз.

- У перші дні після виходу з відпустки ми пройшли планове медобстеження і здали тести на COVID-19. На щастя, всі вони виявилися негативними. Проблем зі здоров'ям ні у кого немає, тому ми одразу стали до роботи. Майже всі хлопці вийшли з відпустки в хорошому фізичному стані, але у деяких присутня невелика зайва вага, що свідчить про аматорське ставлення до своєї фізичної форми під час відпустки, а не про професійне.

Протягом першого тижня ми тренувалися в дворазовому і одноразовому режимі. Тренування проводили і на свіжому повітрі, і в манежі, і у тренажерній залі, виконуючи усі медичні вимоги і норми щодо поширення коронавірусу.

Хлопці працюють із гарним настроєм і бажанням, виконують бігове і стрибкове навантаження, питань до них немає.

Перша частина нашої підготовки до другої частини сезону пройде в Києві, заплановані контрольні матчі, але можливість їхнього проведення буде залежати від епідеміологічної ситуації в країні. Можливо, 27-го січня зіграємо із командою «Лівий берег», яка представляє столичний район Осокорки.

29-го січня плануємо вирушити на збір до Туреччини разом із першою командою. Тренуватися поруч з основою - вже постійна практика, яка корисна як для гравців дубля, так і для тих, хто вже близький до потрапляння у першу команду. Така наступність завжди йде на користь.

Що стосується кадрової ситуації, поки усі в строю. Усі гравці тренуються, плюс, залучаємо до тренувального процесу футболістів і команди U-19.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fon513
Там Йовичевич Днепр-1 уже гостишку застолбил...говорит Шикарньіе условия...и недорого!