Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 20 сiчня 2021, 19:09
1654
0

Удінезе – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Чи вийде знову Руслан Маліновський з перших хвилин?

| Оновлено 20 сiчня 2021, 19:09
1654
0
Удінезе – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Twitter

У середу, 20 січня, в Удіне на стадіоні «Дачія Арена» відбудеться перенесений поєдинок 10-го туру італійської Серії А, в якому місцевий «Удінезе» прийматиме «Аталанту» з Бергамо. Спочатку цей матч був запланований на початок грудня, однак через зливу його тоді перенесли.

«Удінезе»

Команда Луки Готті за 17 зіграних поєдинків набрала лише 16 очок і розташовується на 15-му місці в турнірній таблиці, з відривом в три бали від зони вильоту. У цьому сезоні «Удінезе» здобув лише чотири перемоги і поки виступає гірше, ніж в минулому сезоні. Тоді «зебри» фінішували на 13-му місці. Останній раз клуб грав в єврокубках ще в сезоні 2013/14, з того часу про Лігу Європи «Удінезе» може тільки мріяти.

Зараз команда з Удіне бореться за прописку в елітному дивізіоні, оскільки радує свою команду успішними виступами нечасто. В останніх семи зустрічах чемпіонату підопічні Готті не змогли здобути жодної перемоги, а поразок зазнали відразу чотири. Одна з них була на минулих вихідних, тоді «Удінезе» зусиллями своєї головної зірки Родріго Де Пауля відкрив рахунок в матчі з «Сампдорією» (1:2), але потім генуезці відповіли двома голами.

«Аталанта»

У першій частині сезону Серії А у команди з Бергамо справи йдуть не кращим чином. За 17 матчів підопічні Гасперіні набрали всього 32 очки і посідають шосте місце. До четвертої позиції всього два бали, але якщо бергамцям не вдасться стабільно здобувати перемоги, то завдання знову вийти в Лігу чемпіонів буде виконати непросто. У новому 2021 році команда ще не програвала, але у попередньому поєдинку триматчева переможна серію була перервана нічиєю з «Дженоа» (0:0).

«Аталанта» була явним фаворитом і повністю контролювала гру, проте зламати оборону «Дженоа» так і не змогла. У тій зустрічі вперше за довгий час з перших хвилин на поле вийшов український півзахисник Руслан Маліновський. Йому мало що вдавалося на полі, тому Джан П'єро Гасперіні замінив його у другому таймі. Всього в цьому сезоні Маліновський відіграв 15 матчів у чемпіонаті, забив один м'яч і віддав три гольові передачі.

Орієнтовні склади

«Удінезе»: Муссо – тер Авест, Бекао, Оувейян, Самір, Де Майо, Арслан, Де Пауль, Окака Чука, Лазанья, Перейра.

«Аталанта»: Голліні – Ромеро, Паломіно, Толой, Гозенс, Хатебур, де Рон, Фройлер, Пессіна, Сапата, Ілічіч.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гості здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.78 по лінії Favbet.

20 січня, середа

«Удінезе» – «Аталанта»
Удіне. Стадіон «Дачія Арена». 16:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 4,55
  • 3,90
  • 1,78
Сделать ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.