Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 сiчня 2021, 11:57
1881
2

Вест Хем – Бернлі. Прогноз на матч чемпіонату Англії

Андрій Ярмоленко і партнери не полишають сподівань потрапити до потенційної зони єврокубків

| Оновлено 17 сiчня 2021, 11:57
1881
2
Вест Хем – Бернлі. Прогноз на матч чемпіонату Англії
whufc.com

У рамках 19-го туру англійської Прем'єр-ліги лондонський «Вест Хем» у домашньому поєдинку проти «Бернлі» має намір зробити черговий крок у бік верхньої половини турнірної таблиці. Девід Мойес зумів вивести свою команду з психологічної кризи, у яку «молотобійці» потрапили в кінці 2020 року, проте ланцюжок невдалих результатів встиг завдати серйозної шкоди позиціям столичного клубу.

«Вест Хем»

У попередніх поєдинках середняку англійської першості цього сезону довелося зіграти проти великого числа вищих команд, проте не можна однозначно стверджувати, що цей період був негативним для підопічних Мойеса. Рік для «молотобійців» почався вкрай вдало – дві мінімальні перемоги в іграх проти «Евертона» в АПЛ і «Стокпорт Каунті» в Кубку Англії дозволили «Вест Хему» зробити важливі кроки відразу на двох напрямках, тому можна очікувати, що лондонський клуб постарається продовжити свій тріумфальний хід.

«Бернлі»

Команду Шона Дайча нерідко звинувачують в «занадто англійському» стилі гри, однак критика сходить нанівець, коли «бордовим» вдається досягати бажаного результату. У матчах проти явних фаворитів «Бернлі» рідко набирає очки, проте з командами приблизно свого рівня амбіцій виступає дуже успішно. Посеред тижня саме представники графства Ланкашир, за підсумками перенесеного матчу проти «Манчестер Юнайтед» (0:1), пропустили «Червоних дияволів» на вершину турнірної таблиці, у черговий раз мавши проблеми при протистоянні апріорі сильнішій команді.

Трохи раніше, «Бернлі», також, як і «Вест Хему», вдалося подолати етап 1/32 фіналу Кубка Англії, тому колектив Дайча рівним із майбутнім суперником чином може похвалитися участю у двох змаганнях паралельно.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Вест Хема», і завершилася перемогою «бордових» з рахунком 1:0.

У поточному розіграші національної першості «Вест Хем» не забивав голів у домашньому поєдинку тільки в стартовій грі проти «Ньюкасла» (0:2), однак в останніх іграх проти «Брайтона» (2:2) і «Кристал Пелас» (1:1) так і не зміг дотиснути своїх опонентів.

За 16 зіграних поєдинків у рамках АПЛ в новому сезоні «Бернлі» зумів забити лише 9 м'ячів, велика частина яких припала на матчі в рідних стінах. Із гостьовими протистояннями у команди Дайча великі проблеми – у останніх п'яти зустрічах було забито лише один гол, проте це не завадило команді набрати два бали.

Орієнтовні склади

«Вест Хем»: Рендолф – Крессвелл, Огбонна, Доусон, Цоуфал – Соучек, Райс – Форналс, Бенрама, Боуен – Антоніо.

«Бернлі»: Поуп – Пітерс, Мі, Тарковський, Лоутон – Бреді, Браунхілл, Вествуд, Гудмундссон – Барнс, Вуд.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що «Вест Хем» не прогавить можливість здобути додаткову кількість балів, і, ймовірно, зможе перервати домашню серію без перемог, проте «Бернлі» в черговий раз покаже максимально стримуючий стиль гри. За таких умов, ставка «Перемога Вест Хема в один м'яч або нічия: так» за 1,86 від Parimatch виглядає гідною пропозицією.

16 січня, субота

Вест Хем – Бернлі
Лондон. «Олімпійський стадіон». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:0
 
  • 1.86
  • 3.49
  • 4.54
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vados1991
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kvlad200760
А Ярмоленко де?Чи ще не оговтався від травми і продовжує набирати форму?