Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 17 сiчня 2021, 15:28
1281
0

Баварія - Фрайбург. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Мюнхенцям доведеться реабілітуватися за останні невдачі

| Оновлено 17 сiчня 2021, 15:28
1281
0
Баварія - Фрайбург. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Twitter

У неділю, 17 січня, у Мюнхені на полі «Альянц Арени» відбудеться матч 16 туру німецької Бундесліги, в якому «Баварія» прийме «Фрайбург».

«Баварія»

Команда Ханса-Дітера Фліка утримує за собою першу позицію в таблиці німецького чемпіонату. У 15 матчах вона здобула 10 перемог, тричі задовольнялася нічиїми та два рази програла. В активі у мюнхенців 33 пункти, що за підсумками 15 турів на два більше, ніж у «РБ Лейпциг». Правда, «бики» свій матч 16 туру проводять напередодні, в суботу 16-го числа, а тому, мають шанс хоч на добу, але випередити «Баварію».

При двох поразках в пасиві у чемпіонаті підопічні Фліка підходять до майбутнього матчу на серії з двох невдач. У попередньому турі Бундесліги вони програла у Менхенгладбахі «Боруссії» (2:3), а потім в мідвїк не змогли у 1/16 фіналу Кубка Німеччини здолати скромний «Хольштайн Кіль» (2:2, пен. 5-6), та склали з себе повноваження володарів трофею.

За таких показників баварці будуть прагнути до реабілітації в очах своїх шанувальників. На сьогодні вони на рідній «Альянц Арені» у чемпіонаті Німеччини непереможні - 5 перемог та 2 нічиї. У двох крайніх домашніх поєдинках команда обіграла «Вольфсбург» (2:1) та «Майнц» (5:2), а до цього мала серію з двох нічиїх («Вердер» - 1:1, «РБ Лейпциг» - 3:3).

Якщо вірити неофіційним даним, в лазареті у мюнхенців знаходяться Горецька (на гру він під питанням), Коман, Куассі, Тіллман та Шупі-Мотін.

«Фрайбург»

Підопічні 55-річного Крістіана Штрайха розташовуються на 8 місці в таблиці німецького чемпіонату. Команда має в активі 23 очки, що сформувалися після 6 перемог та 5 нічиїх, ще у 4 поєдинках «Фрайбург» програв. На сьогодні «бразильці з Брайсгау» мають відразу п'ятиматчеву переможну серію, а гіркоти невдач вони не знають у 7-ми поєдинках, програвши до цього востаннє 22 листопада вдома «Майнцу» (1:3).

З того часу «Фрайбург» розписав нічиї з «Аугсбургом» (1:1 на виїзді) та «Боріссією» Менхенгладбах (2:2 вдома), а потім переможно пройшовся по «Армінії» (2:0 вдома), «Шальке» (2:0 на виїзді), «Герті» (4:1 вдома), «Хоффенхайму» (3:1 на виїзді) та «Кельну» (5:0 вдома). Єдине розчарування, що спіткало команду останнім часом - це поразка 0:1 від «Штутгарта» у Кубку Німеччини, в матчі 1/32 фіналу, який відбувся за тиждень до Нового року.

Своїми останніми позитивними результатами «чорно-білі» змогли поліпшити свої показники і у поєдинках поза домом. Зараз, маючи в активі у 7 зіграних матчах в гостях 11 очок (3 перемоги, 2 нічиї, 2 поразки), «Фрайбург» займає по Бундеслізі 10 місце, а в трьох крайніх матчах на виїзді добився 1 нічиєї та двох перемог.

У майбутній грі не зможуть взяти участь Квон Чхан Хун, Флеккен, Хаберер та Шмід.

Історія зустрічей

У чемпіонаті Німеччини клуби провели між собою 40 поєдинків. «Баварія» має в активі 28 перемог проти 4 виграшів у «Фрайбурга». 8 матчах завершилися внічию.

У попередньому сезоні-2019/2020 мюнхенці здобули над «Фрайбургом» і на виїзді, і вдома перемоги з однаковим рахунком 3:1.

Орієнтовні склади:

«Баварія»: Нойер, Ернандес, Алаба, Боатенг, Павар, Горецька, Кімміх, Сане, Мюллер, Гнабрі, Левандовскі.

«Фрайбург»: Мюллер, Лінхарт, Шлоттербек, Гульде, Гюнтер, Хефлер, Сантамарія, Кублер, Гріфо, Шаллаі, Деміровіч.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.23 по лінії Parimatch.

17 січня, неділя

«Баварія» - «Фрайбург»
Мюнхен. Стадіон «Альянц Арена». Початок - о 16:30
Пряма ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 2:0

 

 
  • 1.23
  • 7.10
  • 11.5
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Екс-гравець Ліверпуля: «Я подумував про те, щоб накласти на себе руки»
Футбол | 27 квітня 2024, 03:15 0
Екс-гравець Ліверпуля: «Я подумував про те, щоб накласти на себе руки»

Стівен Ворнок зробив відверте зізнання і розповів про свою кар'єру

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.