Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 сiчня 2021, 15:17
1768
0

Динамо готується до першого збору

Київська команда провела тренування під керівництвом Мірчі Луческу

| Оновлено 13 сiчня 2021, 15:17
1768
0
Динамо готується до першого збору
ФК Динамо Київ

У середу, 13-го січня, перша команда «Динамо» провела планове тренування на заміській базі в Кончі-Заспі.

Після того, як протягом кількох днів після виходу з відпустки футболісти здали негативні тести на COVID-19 та двома групами пройшли традиційне медобстеження в одній із столичних клінік, команда почала працювати в повному складі.

Відзначимо, що сьогодні до колективу приєднався Карлос де Пена, який учора ввечері повернувся з Уругваю. Його затримка пов’язана з тим, що через коронавірус та карантин деякі авіарейси з Уругваю були скасовані, тож Карлосу довелося добиратися найдовше. Але він повернувся в хорошому настрої, адже напередодні нового року в його сім’ї сталася радісна подія – народився син.

Ранкове тренування в середу розпочалося о 10:15 та тривало більше двох годин. Воно розпочалося в тренажерній залі для однієї групи гравців та продовжилося на полі на свіжому повітрі. У ньому взяли участь 28 футболістів: 4 воротарі та 24 польових гравці. Зазначимо, що продовжують відновлюватися після травм Назарій Русин, Володимир Костевич та Микита Бурда.

Після того, як Мірча Луческу, як завжди, зібрав усіх у півколо та озвучив план роботи, усі виконали пробіжку, об’єм якої з кожним разом зменшується, та зробили розминку під керівництвом тренера з фізпідготовки Віталія Кулиби. Згодом настав час ігрових вправ на четверо маленьких воріт із різними завданнями, які перемежовувалися роботою з бар’єрами різної висоти, вправами на координацію та пробіжками зі змінним темпом. Воротарі в цей час працювали окремо разом із тренером Михайлом Михайловим. А завершилося тренування міні-турніром на великі ворота з голкіперами.

Сьогодні ввечері динамівці проведуть друге тренування за день, яке теж розпочнеться з тренажерної зали вже для другої групи гравців. Під час перших занять у Києві команда починає закладати фундамент функціональної підготовки, а також приділяти увагу ігровим вправам. Завтра у планах команди одне заняття.

Це буде завершальний день у Києві, адже у п’ятницю, 15-го січня, підопічні Мірчі Луческу вирушать на перший навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до другої частини сезону, який пройде в Об’єднаних Арабських Еміратах та триватиме 10 днів – до 25-го січня. Під час збору заплановано кілька контрольних матчів, два суперники вже відомі – це чемпіони Польщі та Білорусі «Легія» (Варшава) і «Шахтар» (Солігорськ). Решта потенційних спаринг-партнерів уточнюються, з ними ведуться переговори.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чи зіграють Довбик і Циганков? Став відомий склад Жирони на матч з Алавесом
Футбол | 10 травня 2024, 20:55 0
Чи зіграють Довбик і Циганков? Став відомий склад Жирони на матч з Алавесом

Поєдинок 35-го туру Ла Ліги відбудеться 10 травня о 22:00 за Києвом, українці – у старті

Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному
Футбол | 10 травня 2024, 13:35 30
Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному

Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь киян

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.