Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 13 сiчня 2021, 01:51
498
2

ПСЖ - Марсель: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч за Суперкубок Франції

| Оновлено 13 сiчня 2021, 01:51
498
2
ПСЖ - Марсель: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Марсель

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч за Суперкубок Франції ПСЖ - «Марсель».

«У ПСЖ новий головний тренер Маурісіо Почеттіно, який з «Тоттенхемом» доходив до фіналу Ліги чемпіонів. Зараз аргентинець повинен доводити, що не дарма його призначили на посаду наставника парижан. Він вміє поставити хорошу гру, а якісних виконавців в ПСЖ дуже багато. Хоч Кавані і перейшов в МЮ, у парижан є сильна група атаки, у них величезний атакуючий потенціал, яким потрібно правильно розпорядитися.

А «Марсель» Андре Віллаша-Боаша в п'яти попередніх матчах двічі програв з рахунком 1:2 «Ренну» і «Анже». Також вони двічі зіграли внічию з «Реймсом» і «Діжоном» і один раз перемогли «Монпельє» (3:1).

У Лізі 1 «Марсель» йде шостим, а ПСЖ - другим. Від Віллаша-Боаша керівництво провансальців чекає більшого, у них вищі амбіції. Подивіться на різницю забитих-пропущених у обох команд: у ПСЖ - 43:11, а у «Марселя» - 25:16. У парижан божевільний атакуючий потенціал. Там всі хороші футболісти і, звичайно, ПСЖ обіграє «Марсель». Парижани переможуть в основний час і завоюють Суперкубок Франції. Почеттіно потрібні нові трофеї! Стіву Манданда не позаздриш в цьому матчі, важко йому доведеться, тому що ПСЖ буде багато атакувати. У мене сумнівів немає, парижани виграють трофей», - сказав Грозний.

Матч ПСЖ - «Марсель» відбудеться 13-го січня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sadixson
*единственный за последние годы с тех пор как Марго начала разваливать клуб
Sadixson
Виллаш Боаш единственный тренер ОМ при котором они обыгрывали ПСЖ - но именно с этого момента ОМ начал уверенно скатываться вниз( так что спокойно можно лить по форе на ПСЖ ((