Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 сiчня 2021, 14:50
513
0

Пилип БУДКІВСЬКИЙ: Докладемо всіх зусиль, щоб залишитися на третьому місці

Форвард «Десни» підбив підсумки року і поділився очікуваннями від другої частини сезону

| Оновлено 12 сiчня 2021, 14:50
513
0
Пилип БУДКІВСЬКИЙ: Докладемо всіх зусиль, щоб залишитися на третьому місці
ФК Десна. Пилип Будківський

В осінній частині сезону 2020/2021 Пилип Будківський не тільки став найкращим бомбардиром «Десни» (5 голів в 11 матчах), але й увійшов до символічної збірної першого кола за версією української Прем’єр-Ліги.

– За підсумками першого кола ви стали найкращим бомбардиром «Десни» та, єдиний з представників клубу, увійшли у символічну збірну УПЛ. Що для вас значать ці досягнення?
– Звичайно, це приємно: завжди хочеться і забивати в кожному матчі, і ставати все краще і краще… Але, як то кажуть, досконалості немає меж. Тому мені треба ще працювати і працювати.

– Нещодавно зустріли новий рік. Чи є у вас традиції цього свята? Та, якщо не таємниця, як зустріли?
– Традицій як таких немає. Завжди за пару днів до свята збираємося з друзями, граємо у святковий футбол: щоб можна було згодом з’їсти більше салатів (посміхається) і потім у сімейному колі провести свята.

– Рік тому, у січні 2020-го, ви стали гравцем «Десни». Чи задоволені роком у клубі? Яку б оцінку за 12-бальною шкалою поставили б власним виступам та виступам команди у 2020-му?
– Гадаю, що міг провести минулий рік ще краще. Тому поставив би 7-8 балів.

– «Зимує» «Десна» на третьому місці у таблиці. Чи реально буде його зберегти й за підсумками другого кола?
– Думаю що й у кожного футболіста, й у персоналу клубу, є бажання, щоб команда залишилася на 3 місці. Ми докладемо всіх зусиль, щоб це зробити.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.